čtvrtek 27. října 2016

Velké kameny do zahrady

Soliterní kameny - velké. Finále druhého pracovního týdne je prostě velkolepé stejně jako vaše výkony. Ani v pátek vám neschází preciznost a chuť pracovat na maximum. Specialisté na obklady a dlažby z kamene, okrasné kameny , valounky, valouny, drtě, solitérní kameny , zídky i nášlapy.


Každý kamenný solitér je naprosto originální a jedinečný.

V naší nabídce najdete solitérní kameny z různých materiálů: vápencové. Kameny do zahrady vybíráme v první řadě dle vzhledu a druhu kamene. Dekorační kameny musí ladit s ostatními prvky zahrady, ale také s okolními stavbami.


Kameny mají různou hmotnost od malých v řádu jednotek kil až po největší solitéry o hmotnosti až 7kg. Vybraný kámen vážíme na speciální váze a cena je Kč vč. Větší kameny pokládáme na palety z důvodu snadnější nakládky na auto.


Do velké zahrady patří velké solitérní kameny. Měli by být ze stejného zdroje a stejného typu, oblé nebo naopak ostré.

Umístění velkých solitérů má svá přesná pravidla. Na pozadí světlého kačírku vyniknou stálezelené jehličn. Jsou ideální na místech, kde je velké vlhko nebo naopak sucho či nedostatek světla. Kámen do zahrady je nejkrásnější, když ho použijete v kombinaci s rostlinami a dalšími kamínky. Vdechněte novou tvář své zahradě, balkonu či terase.


Inspiraci můžete načerpat v dalším dílu pořadu Ferdinandovy zahrady. Jako další projde proměnou. Přírodní okrasné kameny z celého světa.


Bohatý sortiment dekorativních kamenů pro zkrášlení domu, bytu i zahrad. Všechny solitérní kameny jsou na dotaz v naší kamenné prodejně. Třeba kameny o velikosti 30cm a více.


Jestli si je kupujete nebo jezdíte třeba někam do lesa nebo někam. Cena za celkově odebrané množství : - tun. V případě zájmu usadíme kameny do Vaší zahrady. Prodám dekorační kameny - křemen do skalky nebo na různé zahradní dekorace.


Inzerát byl odebran z oblíbených.

Výrazně objemově větší jsou valouny, fontány a masivní solitérní kameny, které dokáží vytvořit nevšední trvalou dominantu zahrady. Pro zahradní cesty a chodníčky se častěji využívají šlapáky a nášlapné kameny , které máme v mnoha podobách a velikostech. Počínaje výsypem okolo domů, přirozeně působící dekorací zahra zahradních jezírek, výsypem zahradních ploch, obsypáváním stromů – záleží na vaší představivosti. Výběr velikostí a barev, struktur a tvarů je široký. Z kamenů lze tvořit také cesty, lze jimi pokrýt květináče či naplňovat gabiony.


Velké kameny lze umístit jako solitery, přilákají spoustu pohledů. Kamenné zahradní cestičky Svým vzhledem příliš nezasahují do estetického významu zahrady a jsou velmi praktické. Valounky, valouny, velké kameny , oblázky, štěrky i barevné drtě – vše na jednom místě od malých až po velké velikosti v desítkách barev z celého světa. Nevím odkud jste, ale pokud chcete oblé, tak já je vozím z pískovny u Beranů - Daleké Dušníky. Tyto dekorační kameny se využívají jako do skalky či zahrady.


Také jsou vhodné pro vytvoření kamenných plotů či suché zídky. Realizace z tohoto druhu přírodního kamene je poměrně jednoduchá. Těchto kamenů najdete v naší nabídce mnoho druhů v různých barevných odstínech. Stačí si jen vybrat ten správný kámen pro vaši skalku, plot či zahradu. Umí zcela změnit její ráz, dát ji punc luxusu, ale současně i přírodní nádech.


Okrasné kameny do zahrady např. Tyto kameny jsou využívány na různé cestičky, zvýraznění odpočinkových zón, oddělení jednotlivých ploch a prostorů v zahradě. Zítra chce jít do družiny až do odpoledne, i když by nemusela, ale budou tam s Damiou, tak si to myslím užije. K obědu si poručila smažený sýr :-), potvůrka.


Ale udělala jsem jí ho a děsně si na něm pochutnala.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky