středa 26. října 2016

Levné thuje

Heckenpflanzen für edle Gartenhecken frisch aus der Baumschule geliefert. Arten - Fachberatung - sichere Zahlung - jetzt informieren! Täglich frisch geerntet. Jsme česká rodinná firma s tradicí, mezi naše činosti patří pěstování okrasných dřevin a thují, údržba a realizace zahra sekání travnatých ploch.


Thuja - jsou stálezelené stromky, neopadávají ani v zimě. Thuje se dají použít jako solitery nebo jako efektní živé ploty.

Nabízíme ty nejoblíbenější druhy, tvary a výšky rostlin na živý plot či zahradu. Thuja zerav rod jehličnatých dřevin z čeledi cypřišovitých. Pochází z východní Asie a Severní Ameriky. Stromy se štíhlou korunou mohou dosáhnout výšky až 20m. Pěstuje se jako okrasná parková dřevina.


Dále nabízíme potřeby pro zahradníky, květináče, hnojiva, substráty, semena atd. Túje (Thuja lat. ) na živý plot i jen tak do zahrady. Prodej tůjí různých velikostí i druhů.

Nejčastěji používané na živý plot jsou Thuja occidentalis Smarag thuja occidentalis Brabant, thuja occidentalis Yellow Ribbon, Martin. Pokud se pro thuje nechcete stavit u nás v zahradnictví (počítejte s tím, že do osobního auta jich moc nedáte a významně si umažete interiér), objednejte si naši dopravu. V našem zahradnictví sami pěstujeme túje ( thuje ), okrasné dřeviny a další rostliny.


Jsou tedy zvyklé na povětrnostní podmínky našeho území a odolnější, než kdyby byly pěstovány např. Jen ty nejmladší dřeviny chrání před případnými kroupami nebo slunečním světlem stínící tkanina. Specializujeme se na základní odrůdu Thuja occidentalis, známý jako zerav západní. Je to nejrychleji rostoucí túje, dosahující výšky až metrů. Túje pěstujeme ze semen, proto jsou velmi odolné a vitální.


Thuje jsou mrazuodolné, od začátku množení je pěstujeme na otevřeném poli. Můžete je vysazovat i ve vyšších nadmořských výškách. Můžeme dle požadavku i zasadit.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Prodám levné sazenice tavolníku van Houttei na živý plot. Sazenice se zasílají ve svazku,po 20ks (viz FOTO), kořeny jsou v rašelině.


Nabízíme nejoblíbenější druhy, tvary a výšky rostlin na živý plot či zahradu, jako jsou převážně thuje Smarag Brabant. Jsme největší firma na jižní Moravě, která výhradně pěstuje a prodává Thuje Occidentalis ( thuja -túje) odrůdy Smaragd. Velkou oblibu si ale získává Zebrina ( Thuja plicata Zebrina) a Aurea Nana ( Thuja orientalis Aurea Nana).

Kompletní ceník všech rostlin , jejich dostupných velikostí, množství a balení. Porovnejte túje podle dostupných velikostí, ceny, vzhledu a užití. Výhonků je hodně, jsou husté a vzpřímené.


Thuja Smaragd – sázení Před výsadbou bychom měli půdu pro sazenice dobře připravit a prokypřit. Díru, do které budeme rostlinu vkládat, vykopeme přibližně dvakrát tak velkou jako je květináč nebo kořenový systém rostliny, kterou jsme zakoupili. Vrcholy se stříhají až v době kdy dosáhly požadované výšky.


Můžete zakracovat pouze výhonky po stranách,a by thuje zahoustly pěkně odspodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky