úterý 25. října 2016

Ordinacev růžové zahradě

Ordinace v růžové zahradě - 906. Vilík a Květa chystají svatbu. Sestřička Tien má vážnou nehodu, lékaři se bojí, že nepřežije.


Adamova láska k ní už stála druhý lidský život. Viníkem nehody je prominentní právník Zálešák a je jasné, že se pokusí všemi způsoby zbavit odpovědnosti a uniknout trestu. Dosud žádný seriálový tvůrce nenašel odvahu vyprávět divákům příběhy, které se rodí v gynekologické ordinaci. Den co den balancují na hranici možného.


Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí. Mázl s hrůzou zjistí, že anabáze se Sašou Kouteckou zdaleka neskončila. Saša totiž nemiluje skutečného Rytíře, ale toho, s kým si povídala na chatu, a. TV vám přináší archiv i online vysílání 1českých a zahraničních TV stanic živě i dní zpětně. Hanička Suchá je už nezvěstná mnoho týdnů. A policie zatím nemá žádné další stopy.


Suchého deptá čekání v nečinnosti a rozhodne se pustit do. Seriál se začal vysílat 6. Mázl, Zlata Adamovská jako MUDr. I když tak úplně nová nebude.


Do Kamenice se po letech vrací dcera Čestmíra. Původní texty, obrázky, nebo zdrojový kód těchto stránek nesmí být bez souhlasu šířeny. Tento web používá soubory cookie, přítomností zde s tím. Hoši sry nemam moc náladu makat na webu zvláš´t když na něm dělám sám budu se snažit něco přidávat pokud vás něco napadá napište to do žádosti o. Na zahradě chaty objeví místo, kde nedávno někdo kopal.


Zdena se hroutí, zdá se, že našli hrob Haničky. Bibi dělá všechno proto, aby otěhotněla. Nedochází jí, jak velmi tím otravuje Marka, který její touhu po dítěti nesdílí. Mázla čeká veliké překvapení.


Z Ameriky se vrátila jeho dcera Naďa! Dana Morávková (47) patří mezi naše nejlepší seriálové herečky. Co s KODI a Fastshare rozšíření získám? Začněte využívat služeb Hellspy. Ostatní uživatelé vám pak mohou něco doporučit.


Pokud máte pocit, že jste již služeb Hellspy. Iloně půjde o život, najdou u ní dopis. Nově můžeme vidět Sašu Rašilova. Mnoho lidí se na něj těší a uvidíme, zda se mu jeho role bude opravdu hodit. Jan Šťastný, Barbora Munzarová, Markéta Plánková, Martin Písařík, Ladislav Potměšil, Veronika Jeníková.


Mezi státy, kde byl seriál natáčen patří Česko. Chceme vás přivítat na fanouškovském blogu, který se zaměřuje na tento televizní pořad Tento fan blog má výhradně informační charakter. Marika se sbližuje s primářem Honzou Sekorou. Zdá se, že by mohla být konečně šťastná, ale minulost na sebe nedá zapomenout. Ve vězení na Mariku čeká.


Tento seriál se odehrává v malém městečku Kamenice. Je tam nemocnice a také ordinace v Růžové zahradě, kde je hlavně gynekologie a dětský lékař. Televizní program českých i zahraničních stanic.


Oblíbené pořady, seriály a filmy včetně hodnocení v TV programu na dnešek, zítřek a dalších dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky