pondělí 24. října 2016

Lázně velké losiny venkovní bazén

Vyzkoušejte termálních bazénů a vodní atrakce, typy saun. Vodní atrakce - tobogány, divoká řeka, jeskyně, chrliče, vodní hřiby, skluzavky. Sauny - finská, solná, parní, aromatická a ledová komora. Bazén je ve tvaru 8úhelníku. Teplota vody je nad 35°C.


Maximální kapacita bazénu je osob.

Stříbro v termální sirné vodě černá. Změna v provozní době: SANITÁRNÍ DNY: 6. Pro veřejnost otevírají finskou, solnou, parní, aromatickou saunu i ledovou komoru s kádí se studenou vodou, která je v současné době tolik populární. Velké Losiny dávají zelenou i posilování imunity pomocí saunování.


Termály Losiny otevřely venkovní areál. Fotogalerie Fotogalerie. Všechny ceny a objednávka Mají věhlas jak pro léčebné výsledky a jedinečné sirné termální prameny, tak pro svou příjemnou polohu v podhůří Hrubého Jeseníku. V blízkosi je také předčerpávací elektrárna Dlouho Stráně - tzv.


V balneoprovozu hotelu je možno vybrat ze široké nabídky více jak lázeňských a wellness procedur na bázi přírodního léčivého zdroje.

Dopřát si můžete vířivé a perličkové koupele, masáže a zábaly, elektroléčbu a další. Jsme unikátní termální park, jediný svého druhu v České republice. Základem naší filozofie je souznění člověka s přírodou. Plavecké bazény v Velkých Losinách.


Přírodní sirná termální voda je hlavním léčebným prostředkem (perličkové koupele, podvodní masáž, Hubardova koupel…). Pramen Žerotín (3°C při vývěru) napájí vnitřní i venkovní bazén. Další účinnou lázeňskou procedurou je rehabilitace. Wellness pobyty ve Velkých Losinách vám navrátí ztracenou energii.


Schau Dir Angebote von ‪Velke‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Venkovní část parku tvoří čtyři bazény. Kromě průplavového, jímž se člověk dostane do vnitřní části, je to bazén určený ke sportovním.


V lázeňském parku, na místě, kde se nyní nachází termální park TERMÁLY LOSINY , bylo v 50. Vyberte si z největší nabídky ubytováni.

Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Nachází se zde termální sirný pramen, který má velmi dobrý vliv na léčbu pohybového a dýchacího ústrojí. Dále je zde venkovní termální bazén (květen-září) a krytý termální bazén v budově lázní (celoročně). Unikátní termální park, jediný svého druhu v České republice.


Nabídka ubytování v apartmánech a penzionech, které zahrnují některé z těchto vybavení: bazén vnitřní - bazén venkovní - wellness - sauna - infrasauna - vířivka - fitnes - koupací jezírko - koupací sud. Wellness apartmány a penziony k pronajmutí. Ubytování apartmány a penziony s bazénem. Loučná nad Desnou je spousta skiareálů (OAZA, KAREŠ, PŘEMYSLOV se čtyřsedačkovou lanovkou a možností zajištění skibusu od objektu) dále 10km od objektu se nachází největší skiareál na Moravě KOUTY. Lázeňský areál je situován v překrásném parku a jeho součástí je vnitřní termální bazén přímo v hlavním lázeňském hotelu Eliška a zcela nový vloni otevřený termální areál „TERMÁLY LOSINY“.


V okruhu 400m se nachází restaurace, bufet, obchody s potravinami, cukrárna, lékárna, pošta, kino, celá řada dalších obchodů, minigolf, tenisové kurty, atd. Patří k často vyhledávaným místům pro dovolenou nebo léčebný pobyt na severní Moravě. Zdejší termální sirný pramen má velmi dobrý vliv na léčbu pohybového a dýchacího ústrojí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky