pondělí 31. října 2016

Plynový hořák pb

Profi plynová pájka Meva. Plynový stolní vařič hořák ORLÍK - s víkem. Sháníte ten správný plynový hořák na PB ? Koukněte na naši nabídku, určitě si vyberete ten správný. Byl včetně 5ks 190g kartuší za výhodnou cenu.


Hořák PB s cylindrem 50mm – komplet. Dodáván se klíči k výměně. Ruční plynové hořáky slouží pro rychlý a snadný ohřev, tavení i zapalování. Hodí se pro široké spektrum využití, například zapalování svíček, smršťování bužírek. Standardně dodáváme plynové hořáky o výkonu 7. P PB nahřívací hořák H pro výkon až 136kW.


Veškeré sazby pronájmu jsou za kalendářní den. Za vypůjčené zboží je vyúčtována záloha, jejiž výši stanoví pronajímatel. Velký výběr hořáků na propan butan.


PB hořák o průměru mm, výkon kW, ideální pro pokrývačské a asfaltovací pr. Letovací soupravy pro klempíře i hořáky vhodně do stavebnictví a do domácí dílny. Přesně a důkladně vyroben, má rukojeť s regulací plynu. Pracovní nože) Hodnocení produktu:. Pájecí a opalovací souprava je u. Kartuše - plynový kartuše do těchto.


Vhodný pro izolatérské práce. Ideální plynový hořák pro pokrývačské a asfaltovací práce. Též je možné využít pro nahřívání, opalování starých laků, pájení. Inzerát hořák plynový propan butan zn. Praha-výcho cena 500Kč, od matikna Sbazar.


Popis: na PB , včetně 2kg bomby, bomba je prázdná. Kvalitní plynový hořák tedy jen samotná hlavice, dodáván bez náplně. Plynová náplň se nastrčí do spodní části. Není tedy potřeba zápalek a tím uživateli poskytne komfortní práci.


Campingaz C-LINE CLASSIC díky této technologii griluje rovnoměrně, bez rizika vzplanutí vypečené šťávy. Je vybaven kovovými postranními stolky a čelní odkládací plochou, teploměrem a jako zdroj energie mu slouží 5kg nebo 10kg PB láhev. Stavební hořáky jsou určeny pro izolatérské a asfaltérské práce ve stavebnictví a pro ohřevy většího rozsahu. Ergonomické madlo s rehulací plynu. Plynové hořáky na PB jsou mobilní, odolné a výkonné zdroje tepla.


Ruční hořáky s otevřeným plamenem pro izolatérství, pájení, nahřívání a opalování. Kč 1Kč bez DPH 1Kč 1Kč bez DPH Skladem ks. Univerzální plynový hořák na propan-butanové láhve.


Existuje přenosný plynový vařič na PB lahve, nebo outdoor vařič na kartuše. Kempingový vařič může mít mnoho podob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky