pátek 21. října 2016

Ostřič nožů a seker fiskars

This feature is not available right now. Snadno se přenáší a lze jej ovládat jak levou, tak i pravou rukou. Má mechanismus, který se jednoduše ovládá. Skládá se z vodící drážky, keramických kotoučků.


Zajišťuje optimální ostří a jeho dlouhou trvanlivost u seker i nožů. Kč 3Kč bez DPH 28Kč. Udržuje optimální úhel ostří po celé délce čepele a nůž pak po dlouhou dobu pěkně řeže. Je také vhodný pro ostření tlustých čepelí jako mají velké kuchyňské nože a sekáčky. Díky kompaktním rozměrům se snadno přenáší a pro snadno ovladatelný mechanismus ho lze jej obsluhovat jak levou, tak i pravou rukou.


Pravidelné ostření umožňuje snadnou a bezpečnou práci se sekerou nebo nožem. Kaufe Seeker im Preisvergleich bei idealo. Ihr spezialist für skandinavisches Design - online bestellen! Skandinavische Inneneinrichtung. S neklouzavou podložkou k zajištění bezpečného ostření.


V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Dva ostřiče v jednom - brusný úhel je optimalizovaný pro nože i sekery. Má odolné keramické kotoučky.


Vhodný pro praváky i pro leváky. Pro bezpečnou a snadnou práci je nutné udržovat svoje nářadí v top stavu. Jetzt schnell und sicher online bestellen - voelkner. Díky ním budete mít ostří seker či nožů stále ideálně ostré. Je možný použít jak na pravou, tak na levou ruku, lehko se rozebírá a čistí.


Ostřič Xsharp má snadné používání. Vybaven protiskluzovými nožkami pro bezpečné zacházení. Odolné keramické kotoučky. Brusný úhel optimalizovaný pro nože i sekery.


Fiskars Xsharp nabízí hodnotný. FISKARS ostřič seker a nožů Xsharp. Brousek pro pravidelné ostření umožňuje snadnou a bezpečnou práci se sekerou. Detailní popis produktu.


Skladá sa z vodiacej drážky, keramických kotúčikov. Zabezpečuje optimálne ostrie a jeho dlhú trvanlivosť pri sekerách aj nožoch. Tyto výrobky jsou ideální pro pravidelné použití. Mají odolné keramické kotoučky, které mají optimální brusný úhel.


Kvalitní ostřič nožů a seker zn. Díky tomu bude práce s nimi lehčí a pohodlnější. Zároveň je vybaven neklouzavými podložkami, díky kterým máte ostřič ve stabilní poloze. Je nám líto, ale toto zboží už nemáme v nabídce. Doporučujeme navštívit kategorii Pily a nože.


Snad tam pro vás budeme mít vhodné zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky