pátek 21. října 2016

Past na zajíce

Vždy dbejte na zákony dané země, zákaz lovu a na bezpečnost. Průměr 1mm, délka 6mm. Dá se využít i jako přenoska na králíky a další hlodavce. Ahoj, v tomto videu představím dvě jednoduché ale účinné pasti.


Jednoduchá past na zajíce.

Kambodžský obyvatel Vám ukáže, jak se dá ulovit zajíc i beze zbraně – vytvoří jednoduchou a účinnou past. Nemusí být jedna past na jedné cestičce, ale můžete jich dát několik s odstupem řekněme pád desítek metrů za sebe. Snažte se využívat přírodní překážky, jako ne například spadlá větev nebo kmen přes stezku. Podle situace zvíře třeba skloní hlavu, kde na něj bude čekat překvapení.


Tenhle malý kluk Vám ukáže, jak si rychle a lehce vyrobit past na zajíce , hodí se třeba, když nemáte po ruce zbraň. Měli by jste pochopit na jakou zvěř se použije jaká past. Vyrobte si svou vlastní past na nezvané zvíře, které vás navštěvuje.

Postup není až tak složitý, efekt může být však výrazný. Magazín studentského a krátkého filmu. Dokumenty upozorňovat. Pokud si chcete zajistit přísun masa, když jste odříznuti od civilizace, musíte postavit past. Ať již stavíte past na zajíce nebo jelena musí.


Stabilní pevná sklopná past. Tuto past je možné použít na: kuny, kočky, tchoře, králíky, zajíce, norky, ondatry, fretky. Sklopec na kuny Ostrava - past na kunu Ostrava. Na druhou stranu je to ale kolikrát zdlouhavá činnost a je potřeba zvíře opravdu dobře znát, aby jste ho ulovili. Pokud jste kuny na svém pozemku zaznamenali, je nejlepší variantou prohlédnout jejich cestičky a past umístit přímo do nich.


Dobrým tipem je i podél cesty umístit pletivo zužující se směrem ke vchodu do pasti. Prodáváme pasti na kuny, divoké kočky, králíky, nutrie, tchoře, ondatry a potkany. Vše vyzkoušené letitou praxí.


Návod na složení a nastražení skládacího sklopce na kuny Zemědělské potreby. Na třiceti stránkách memoranda - shrnuji jeho stručný obsah - vyjádřil Hans pohoršení nad tím, že zastaralé, technicky primitivní pasti na myši, jak sám mohl pozorovat, prodlužují jejich boj o život.

Hans zdůraznil, že chápe, že myši, nenasytné hlodavce, je nutné hubit, ale když, tak humánním způsobem v pastích, které je ve zlomku vteřiny usmrtí. Eshop-zemedelske-potreby. Animovaná bajka o želvě a zajíci trochu jinak.


Podívejte se na rychlostní souboj zajíce a želvy online přes. Na kunu která mi zadávila v kurníku všechny slepice i kohouta ( jednu noc jsem jej nezavřel ) jsem nastražil sklopnou past , chodila tam okolo stále vždy v blízkosti hodila bobek. Ale zadařilo se sousedovi do sklopné ji chytil odvezl asi km daleko k lesu a tam ji vypustil. Na jejím konci bylo šťastné vysvobození zajíce , který se zaběhl do kanálu pod silnicí. Ušáka se podařilo nalákat na mrkev.


Vstupné na kulturní akce je uvedeno vždy u programu akcí. Do hradu můžete s psem na vodítku a náhubkem nebo s malým pejskem v tašce. Pasti jedině na potkany.


Upozorňujeme, že na hradě se občas střílí a tak je nutné umět psa zklidnit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky