pondělí 24. října 2016

Agro substrát pro výsev a množení

Sammlung an Denkspielen. Online bei Spiele-Umsonst. Der Denkspiel-Klassiker. Agro substrát pro výsev a množení s aktivátorem zakořeňování zajišťuje výborné podmínky pro rovnoměrné vzcházení semen, zakořeňování řízků a dobrý růst mladých sazeniček. Usnadněte rostlinám tyto týdny pomocí AGRO.


Chtěli by jste si vysít svoje vlastní rostlinky, pak bychom vám doporučili právě tento druh substrátu pro výsev a množení s aktivátorem zakořeňování. Supresivní substrát pro výsev l. Substrát trávníkový 50l AGRO. Další slevy hnojiv a substrátů na Kupi. Vytváří ideální podmínky pro klíčení a růst mladých rostlin.


Určení: K přepichování mladých rostlin, zakořeňování řízků, předpěstování sadby květin i zeleniny a vegetativnímu množení rostlin. AGRO substrát pro výsev a množení s aktivátorem zakořeňování 5l. Internetový obchod s potřebami pro zahrádkáře. Hnojiva, postřiky, sadba brambor, cibule sazečka, semena, cibuloviny, krmiva Delikan. SUBSTRÁT PRO VÝSEV A MNOŽENÍ SLOŽENÍ: rašelina, kompost, písek, nízký obsah živin, jemná struktura obsahuje aktivátor zakořeňování pro rychlejší.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na. Je určen k přepichování mladých rostlin a zakořeňování řízků. A na to jsou nejvhodnější naše. Nebyl zatím přidán žádný názor.


Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první. Složení: rašelina, písek, upravená reakce, jemná struktura, nízký obsah živin pro rovnoměrné vzcházení semen a zakořeňování řízků. Váš průvodce světem in pěstování. Přidat produkt do oblíbených. Zahradnický substrát A pro výsev , množení a řízkování Zahradnický substrát A je vhodný pro balíčkovanou sadbu i pro plošné výsevy.


Přednosti: Zajišťuje příznivé klíčení semen a dobrý růst mladých sazeniček. Zboží je skladem a připraveno k odeslání. Do hloubky doporučené pro konkrétní druh rostliny vložte 1-semena.


Zahrňte důlky nebo řádky s uloženým osivem. Mírně přitlačte a uložte plata (sadbovače) na místo určené k předpěstování sazenic. Nezapomeňte dodržovat obecné pěstitelské faktory.


Výsevní substrát je určen speciálně pro výsevy a množení rostlin. Je připraven ze směsi vytříděné světlé a tmavé rašeliny s upravenou PH reakcí. Je vhodný jak k setí semen, tak i přepichování řízků rostlin.


Navíc obsahuje aktivátor. Speciální substrát určený pro výsev a množení rostlin. Floria Jemná piniová kůra l. Je složen ze směsi vytříděné světlé a tmavé rašeliny s upravenou pH reakcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky