pondělí 31. října 2016

Bubnové sekačky na vysokou trávu

Další novinkou jsou bubnové sekačky AGATHA postavené na zbrusu nových rámech s mnohem vyšší pevností a odolností - modely DS-521Z a DS-521. Mezi ně patřili i bubnové sekačky. Na průběh testů a výsledky se můžete podívat zde.


Podívejte se na kompletní sortiment. Mulčování je funkce rozsekávající trávu na malé kousky, které slouží jako hnojivo.

Pojistka spouštění bubnu zabrání nechtěnému roztočení nožů u nastartovaného stroje. Bubnové sekačky VARI jsou určené k sekání vysoké trávy na větších pozemcích, loukách či pastvinách. Všechny sekačky jsou určeny především pro sečení trávy na seno nebo na krmení pro hospodářská zvířata na rodinných a malých farmách.


Při dodržení správné techniky sečení lze velmi dobře sekat i polehlou trávu na neudržovaných plochách. Sekačky na trávu mají pojez možno i se zpátečkou, záběr je cm. Vysoký výkon a kvalitní provedení zaručují dlouhou životnost.


Vari vyrábí kvalitní sekačky a další stroje.

Nejlevnější Vari v nabídce. Kvalitní bubnová sekačka z naší nabídky má dlouhou životnost. Samozřejmě na takové bubnové sekačce s pojezdem se odrazí i cena, avšak v budoucnu to oceníte nesčetněkrát, opravdu vám to usnadní život ale hlavně sekání. Výhodou bubnových sekaček VARI je jejich.


Námi nabízené sekačky jsou velice praktické, protože za cenu jednoúčelového stroje získáte stroj pro celoroční využití s možností výměny pracovních adaptérů. Díky těmto sekačkám si ulehčíte práci a nejen vysoká tráva již pro Vás nebude žádnou překážkou. To umožňuje její další využití zejména pro zemědělské účely – trávu pak snadno můžeme usušit nebo ji použít jako krmivo pro zvířata.


O sekání se stará rotující buben s otočnými noži. Takto posečená tráva je vhodná k sušení. Kromě výhod mají bubnové stroje i některé nevýhody.


Snad největší je vyšší pořizovací cena a náročnější údržba. Požádejte o naši cenovou nabídku ! Některé bubnové adaptéry lze namontovat i na starší pohonné jednotky, které poháněly lištové sekačky trávy. Hlavní předností sekaček DAKR je jejich variabilita.


Dokonce i ten, kdo nevlastní převodovku s aktivním vývodem, ale má k dispozici jen odepínací motor, si může pořídit samotný podvozkový modul s koly, sekacím diskem a přímým napojením na motor.

Bubnové a lištové sekačky jsou velkými a praktickými pomocníky, díky kterým posekáte i vysokou trávu na Vaší zahradě. Díky příznivým cenám si u nás určitě vyberete. Pokud vlastníte pozemek, který sekáte nepravidelně a tudíž je třeba sekat vysokou trávu , vybírejte z naší nabídky lištových a bubnových sekaček. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky sekačky na trávu , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky sekačky na trávu na Vámi zvolené téma inzerce. Na louce, v sadu nebo třeba na zahradě, kde záměrně necháváte vyrůst trávu na seno.


Kombinace pohonné jednotky Panter FD-se sečením RZS-1seče vysokou i nízkou trávu na obtížně přístupných pozemcích. Stroj vyniká mimořádně výkonným motorem, tento typ. Umožňuje to nový, důmyslně zkonstruovaný systém pohonu pojezdových kol.


Pro snadnější otáčení se místo. Neprodávejte nedokonalou sekačku, kupte si technicky pokročilý nůž, to je ekonomické, moudré a účinné řešení. Rozdíl je, že nože jsou umístěné výš, ve vysokém bubnu, díky čemuž můžete sekat i vysokou trávu. Jsou vhodné pro málo udržovaná místa, naopak hladce střižený trávník se s nimi seká špatně. DAKRy jsou v provozu už let.


Oba vydrží zhruba stejně. Zde naleznete inzeráty s tématikou sekačky na trávu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky