pondělí 24. října 2016

Svatolina cypřišková

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Tip: Krásně vypadá vysázená kolem chodníčků, ve skalkách a na okrajích menších záhonů. Barevná kombinace se přímo nabízí spolu s levandulí, kdy její fialové květy perfektně ladí se sytou žlutí svatoliny. Nádherně tvoří krásnou komibinaci do podzimních truhlíků. Svatolina není plně mrazuodolná, vyžaduje zimní přikrývku.


Výborně vypadá v například v kombinaci s levandulí. Pěstována může být také jako letnička v nádobě na terase. Zjistěte ihne kde prodávají sazenice skladem i na e-shopu.

Pochází ze středomoří, vyhovuje ji chudší, kamenité, slunečné stanoviště. Sivě stříbrné velmi aromatické listy většinou. Stonky nesou úzké listy stříbřité barvy, které jsou silně aromatické. Je neopadavá , takže zdobí zahradu po celý rok. V létě navíc nabízí kvetení v podobě malých, sytě žlutých hlaviček, podobných heřmánku ale bez bílých okvětních plátků.


Vhodná pro skupinovou výsadbu i na skalky. Na zimu je dobré krýt chvojím. Původní je v oblasti Středomoří.


Santolina je stálezelený, aromatický polokeř se stříbřitými listy. Popis: stálozelený polokeřík. Potřebuje velmi propustnou zem, přednostně chudou na živiny a maximálně slunné stanoviště. Uplatní se v bylinkových záhonech, lemech záhonů, jako nízký živý plůtek nebo jako půdopokryvná rostlina. Den fascinace rostlinami - provázení po sbírkách 25.


INTO THE… Botanická zahrada. V gastronomii se využívají především zelené části rostliny, které vás ohromí vůní oliv. Doporučujeme knihu Zahrádka v květináči, Pro váš balkon i okenní parapet.


Dozvíte se v ní, jak na tuto inspiraci a mnohem víc.

Kvalitní rostliny z Vysočiny. St 6:- 14:Pá 6:- 14:00. Tvoří husté trsy až 5m vysoké. Listy jsou úzké, šedozelené a aromatické. UŠKARDA FIALOVÁ Liatris spicata Floristan Violet.


Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Velkoobchodní trvalková školka. Pěstování trvalek, skalniček, okrasných trav, cibulovin a bylinek. Napěstování požadovaného sortimentu.


Mahonie cesmínolistá – Mahonia aquifolium , dřišťál Juliin – Berberis julianae , šácholan velkokvětý – Magnolia grandiflora a další. Santolína (Svatolína) cypřišková , v zelené formě (bývá i stříbřitá).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky