pátek 18. prosince 2015

Vyorávač brambor

Vyorávač brambor AKPIL typ BULVA 1. Hloubka vyorávání brambor do cm. Může se používat také k vykopání řepy, mrkve a jiné kořenové plodiny. Marktplatz für gebrauchte. Za pomoci otáček vývodové hřídele je při vyorávání odstraňována zemina od brambor pro jejich snadnější sběr.


Prodám jednořádkový vibrační vyorávač brambor , cibule, česneku, křenu.

Váha 135kg, vhodný za malotraktor nebo menší traktor, vysypávání dozadu. Nenáročný na výkon traktoru. Po dohodě možná doprava. Pro tuto značku výrobku poskytujeme vlastní záruční a pozáruční servis.


Inzerát Vyoravac brambor. Zajišťujeme kompletní záruční i pozáruční servis na námi prodané stroje. Poskytujeme všechny náhradní díly. Na servis a záruku lze využít i.

Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika. Popis: Letní AKCE - Nový vyorávač brambor - TEK. Atraktivní nabídky vysoce kvalitní zemědělské techniky také ve vaší blízkosti. Pracovní záběr je možno nastavit mezi 6- 6cm. Sklízený produkt se podrývá v potřebné hloubce vyorávacími.


Zboží, které je dostupné pouze na prodejnách, není možné odeslat okamžitě z exportního skladu, proto není možné zaručit včasné doručení. Zdravím všechny,chtěl bych se zeptat zda nemáte nějaký jednoduchý,malý a lehký vyorávač na brambory za malotraktor. Prodám vyorávač brambor – čert, původní stav, starý zemědělský stroj, lze jej zapřáhnout i za traktor.


Funkční, vše se bez problému hýbe, kola, nastavení výšky radlice, i zadní odhazovací kolo. Kompletní s drobnou úpravou lopaty. Koupil jsem TEK, takže už čerta nevyužiju. Maximální pracovní hloubka 200mm. Potřebný výkon traktoru je 5kw.


Pubert vyorávač brambor je volitelné příslušenství pro kultivátor PUBERT VARIO 55P Ca PUBERT VARIO 65B C3. Ovocnářství a vinohradnictví. Rozteč řádků 6– 675mm. Sazeč brambor dvouřádkový bez přihnojování - základní typ.


Stroje do brambor a zeleniny.

Dvouřádkový sazeč brambor. Spojení se u všech malotraktorů provádí přímo pomocí tříbodového závěsu. Slouží k vyorávání brambor na polích malých a středních pěstitelů.


Tím je zajištěn pohyb čistícího ústrojí a dochází k oddělení zeminy od brambor pro jejich snadnější sběr. Radlice vyorávací VARI AVR-4slouží k vyorávaní brambor a je určena spíše do lehčí půdy. Jednořadkový sazeč brambor.


Nosnost včetně obsluhy 5kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky