středa 5. září 2018

Makety dravců

Maketa Havrana patří mezi velmi levný a oblíbený způsob ochrany balkonů před holuby. Makety jsou vhodné v případech, kdy dochází k ničení zateplených fasád zejména datlovitými ptáky (datel, strakapou žluna) dále je možné makety použít proti usedání a hnízdění ptáků na střechách a stavebních prvcích. Vlastnosti: - velikost - 5mm x 2mm - váha - 3g - vyrobeno z kvalitního plastu, uvnitř dutá.


Nabízíme prodej samostatných maket dravců i kompletní instalační sestavy (maketa, držák, spojovací a kotevní materiál). Naší snahou je poskytnout vám, co nejvíce informací prostřednictvím těchto stránek.

Makety dravců lze použít pro plašení ptactva v místech, kde se shluk. Montáž na střechů, plochu, na hřeben (česká výroba). Podrobnější info: práce ve výškách na našich stránkách. Zbavte svou zahradu a balkon obtěžujících ptáků.


Nasaďte proti nim makety dravců – třeba havrana. Je to snadné, účinné a funguje to spolehlivě. Snadno se usazují, jelikož jsou uvnitř duté.

Velikost 36x18cm, baterie není součástí. K upevnění jsme využili stávající technické konstrukce na střeše. Na spodní části podstavce je otvor se zátkou, který můžete použít ke kotvení, tato maketa je bez držáku. Plašič ptáků - otočná silueta sokola - kvalitní celokovová konstrukce. Osamělá silueta samolepky dravce ptáky nezastraší ani neochrání.


Na tvaru samolepky vůbec nezáleží. Jen dostatečné množství samolepek v jakémkoliv tvaru pomůže ptákům registrovat okno jako nebezpečnou překážku. Model sovy je výrobek určený k plašení malých, středních i větších ptáků. Sport plast - Trojrozměrná maketa dravce - výr cm. Největší ukázky dravců v ČR.


Naše ukázky na 1 zaujmou všechny věkové kategorie. Dravci loví věrné makety své přirozené kořisti. Na vlastní oči můžete vidět střemhlavý útok sokola, impulzivního jestřába, snažícího se ulovit kličkující kunu, nebo majestátního orla bělohlavého s dvouapůlmetrovým rozpětím křídel, jak vám krouží nad hlavami. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek.


Výškové práce Olomouc, tel.

Dobrý den, rád bych si na vinici instaloval nějaký plašič na špačky. Napadlo mě sestrojit plašič s maketou dravce, nevíte prosím, kde se takové makety dravců (např. sokola) dají sehnat. Samolepící fólie dravců na okna je rychlým a účinným řešením pro označení skleněných ploch a prosklených domů, do kterých často naráží drobné. Věrohodná maketa dravců z plastu, uvnitř dutá - v životní velikosti.


Dobrý den,chci se zeptat jestli maketa dravce z robusního odolného plastu je na. Součástí balení je závěsný systém zakončený otočným obrtlíkem, který zabrání ukroucení makety vlivem. Nedochází tak k dalšímu zásahu do fasádního systému. Další možností je montáž na stojan pomocí závitových tyčí.


Instalace je rychlá a poměrně jednoduchá, záleží na umístění a přístupnosti místa instalace. Popis: kvalitně řemeslně zpracovaný výrobek makety jsou vhodné v. Slouží k zastrašení ptáků klovajícím díry k zahnízdění do zateplených fasád. Vyklované díry vyspravujeme polystyrénovou drtí a zapravujeme stavební chemií, která vytvoří tvrdší slupku, než je fasáda samotná.


Jsou dokonce místa, například letiště, kde výskyt ptáků, zejména větších dravců jako káně či orel, může ohrozit bezpečnost lidí. Využijete jako ochranu proti ptákům elektronických plašičů ptáků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky