pondělí 10. září 2018

Kristalon květ a plod

Zajistí lepší kvalitu a vybarvení plodů a květů. Univerzálne hnojivo s mikroprvkami pre prihnojovanie v období kvitnutia a tvorby plodov izbových, balkónových i ostatných vonkajších rastlín. KRISTALON Plod a květ je krystalické ES hnojivo, vodorozpustné a určené pro rychlejší start produkčního období rostlin. Podporuje vyšší násadu a vybarvení květů a plodů. Zamezuje žloutnutí listů.


Díky svým výborným hnojivým účinkům jsou oblíbena nejen u malospotřebitelů, ale stala. Hnojivo podporuje vyšší násadu a vybarvení květů a plodů, díky obsahu hořčíku a stopových prvků zamezuje žloutnutí listů, univerzální použití. Univerzální hnojivo s mikroprvky pro přihnojování v období kvetení pokojových, balkónových i ostatních venkovních rostlin a tvorby plodů zeleniny a ovoce. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Kristalon Bílý ( Plod a Květ ) kg. Obsah mikroprvkov pôsobí na rastliny ako vitamíny pre ľudí a zabezpečuje výbornú kondíciu rastlín a. Při přetrvávajících projevech podráždění. Start, Plod a květ a Podzim postačují pro téměř všechny rostliny po celé vegetační období. Zvláště u dřevin nezapomeňte v druhé polovině srpna začít s K. Tyto kristalony obsahují menší poměr fosforu a tak je výhodné je kombinovat např. Krystalické ES hnojivo, vodorozpustné a určené pro rychlejší start produkčního období rostlin, podporuje vyšší.


Krystalické, vodorozpustné ES hnojivo je určeno pro rychlejší start produkčního období rostlin. Díky obsahu hořčíku a stopových prvků zamezuje žloutnutí listů. Přidáváme do zálivky jednou týdně dle návodu v přiloženém letáku. Balení obsahuje kg hnojiva.


Start pouzivejte k hnojeni na zacatku sezony nebo pri zasazeni rostlinek, atd. SPECIAL OFFER Vynikající krystalické, ve vodě rozpustné hnojivo s mikroprvky. Blahodárně působí na kvetení rostlin a násadu plodů. Je vhodné na zeleninu, drobné ovocie a okrasné dreviny.


Obsahuje všetky živiny a mikroprvky v ľahko prijateľnej forme pre dobrú kondíciu a zdravý rast. Mikroprvky potřebuje každá rostlina jako člověk vitamíny! To proto, aby nám rostliny v truhlíkách bohatě kvetly a zahrádka (i ta v truhlíku) dávala bohatou úrodu.


Oblíbené a hojně užívané hnojivo do zálivky. Vystačí až na 5litrů. KRISTALON plod a květ, start, gol zdravé rajče a papriky, pokojové květiny, trávník, muškáty, jahoda, borůvky a rododendrony, okrasné dřeviny a podzim. Vytvořeno pomocí Mozello - nejsnadnějšího nástroje na tworbu webů na světě.


Produkt opakovaně získává ocenění hnojivo roku. Víte, které hnojivo patří u nás k tomu nejoblíbenějšímu? Pokud hádáte, že je to KRISTALON , máte pravdu.


Proto nemůže chybět ani v naší nabídce. Ideální je však pro pokojové a okrasné rostliny i balkonové rostliny. Obsahuje celou řadu přírodních prvků a minerálů, které květinám pomohou růst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky