čtvrtek 13. září 2018

Hloch tinktura

Hlohová tinktura: Čerstvou drogu (květ a mladé listy) nadrob no nakrájíme, zlehka nasypeme do vhodné láhve s dobrým uzávěrem a zalijeme čistým lihem nebo pálenkou (například vodka, žitná) tak, aby byla bylinka potopená. Může se také nakapat do vlažného čaje. Používáme ji dlouhodobě, ale dávkování nepřekračujeme. Hloh v tinktúre z púčikov sa užíva pri vysokom tlaku , srdcovej slabosti a zlom krvnom obehu. Taktiež sa odporúča pri nízkej saturácii krvi kyslíkom.


Hloh – tinktura z pupenů snižuje krevní tlak Uvolňuje kolísavý krevní tlak, bušení srdce, návaly v klimakteriu, pozitivně působí i na srdeční arytmii. Jedná se o doplněk stravy. Vysoce účinný bylinný výtažek vyrobený z pupenů, poupat a mladých výhonů rostlin. Hlohová tinktura Čerstvé květy hlohu nandejte do láhve a zalijte vysoce procentním domácím alkoholem, nebo např.


Nechejte na slunném místě odležet po dobu týdnů, občas protřepejte. Hloh je početný rod keřů a stromů z čeledi růžovité, které rostou v mírném pásmu severní polokoule. Květy jsou pětičetné, bílé, růžové nebo červené, plody jsou červené malvice.


Hloh obecný léčí srdeční potíže a vysoký krevní tlak. Hloh je efektivním lékem při srdeční slabosti, arytmii a poruchách prokrvování. Složení: extrakt plodů hlohu peřenoklaného v lihu. Dávkování: x kapek denně po jídle, nejlépe do sklenice vody. Hloh může přispívat k normální funkci nervové a oběhové soustavy, posilovat srdce, krevní oběh, snižovat hladinu cholesterolu a krevní tlak.


Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Tinktura: sušené květy zalijeme lihem, vodkou nebo slivovicí a necháme dní v uzavřené láhvi za občasného protřepáni stát. Hloh ostrotrnný tinktúra - bylinný liehový extrakt.


Hloh sa v tradičnej prírodnej medicíne používa ako podpora správnej činnosti srdca a koronárnych ciev. Crataegus laevigata, ako sa odborne Hloh nazýva, patrí medzi tŕnité stromy, prípadne kríky. Uložte na chladné a tmavé místo na týdny. Láhev každý den protřepávejte. Hloh obyčajný: popis, využitie, pôvod a výskyt, kde rastie.


Užití: Tinktura pomáhá při potížích se srdcem. Tinktúra Hloh od spoločnosti Serafin pôsobí na zníženie krvného tlaku a upravuje kolísavý krvný tlak. Hloh napomáha pri búšení srdca a návaloch v prechode. Kto by nepoznal hloh – synonymum pre zdravé srdiečko? Bylina zdravá, silná a krásna po celý rok, od púčikov, cez kvety, nezrelé zelené a zrelé žiarivo.


Tinktura rozšiřuje cévy a chrání před záchvaty anginy pectoris. Před začátkem užívání této tinktury je třeba poradit se s lékařem (týká se to především právě lidí trpících angínou pectoris!). Doplněk stravy Hloh přispívá k normální funkci nervové a oběhové soustavy. Kontakt Obchodné podmienky Overená Kvalita O nás Doprava Hypermarket Bylinných Produktov Platby Dodávatelia Užitočné informácie Zľavy.


Kto si teda čaj z tejto bylinky dopraje pravidelne, mal by ho mať skutočne zdravé a silné. Hloh v sebe skrýva tiež pokoj a neskutočnú ochrannú silu. Hloh květ (bylinná tinktura - Pavlovy bylinné kapky). Přírodní bylinný extrakt pouze z květu léčivé rostliny hlohu obecného pro normální funkce nervové a oběhové soustavy.


Hloh je tŕnitý ker s bielymi kvetinami, ktorý sa môže dožiť viac ako päťsto rokov. Každú jar kríky hlohu krásne rozkvitnú a kvety sa stanú.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky