pondělí 2. července 2018

Sepetná ceník

Bungalovy nabízejí ubytování s krásným výhledem. V letních měsících mají volný vstup na koupaliště u penzionu Sluníčko. Resort Sepetná má ideální předpoklady pro pořádání školení, firemních akcí, odborných seminářů, jazykových kurzů, tanečních večerů. V hotelu je k dispozice je salónků pro až 1osob, které jsou rozděleny mobilními příčkami, které zajišťují variabilitu prostoru. Záchytné parkoviště pro návštěvníky zdarma cca 2m od areálu.


Ceník služeb Možnost zapůjčení sportovních potřeb. Přehled Vybavení Galerie Ceník Mapa Rezervační formulář. Máte zájem o přesný výpočet ceny? Chcete využít zaměstnaneckých benefitů, případně fondu FKSP?


Lysou horou (rekreační oblast Sepetná ) otevřeno o víkendech (o prázdninách denně) mimo otevírací dobu se mohou. Aktuální ceník platný od 1. Ceny jsou uvedeny včetně DPH. V některých termínech mohou být zveřejněny akční nabídky. Ceníková tabulka pobytu pro hotel HORSKÝ HOTEL SEPETNÁ.


Beskydy card - sleva na vše. Využijte nabídky ubytování v hotelu HORSKÝ HOTEL SEPETNÁ , který se nachází ve městě Ostravice. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Ty nejlepší zážitky v Praze a okolí čekají jen na vás! Dohromady s nedalekým hotelem Sepetná tvoří Rekreační.


Ubytování je zajištěno v Hotelu Sepetná a sousedícím hotelu Ondráš, v případě naplnění ubytovací kapacity v penzionu Sluníčko. Zajímá vás práce ve firmě SEPETNÁ v. Zjistěte si o této společnosti více informací ještě než odpovíte na nabídku. K RC sepetná je to z této zastávky cca kilometry.


V případě zájmu vám nabízíme možnost transferu naši dodávkou pro osob. Po dohodě vám můžeme zajistit transfer také z Frýdku-Místku, kde přijíždějí i dálkové spoje, například autobusy Student Agency. Do krytého bazénu s vodními atrakcemi, tobogánem, whirlpool a parní kabinou mají hosté ubytovaní v Resortu Sepetná vstup zdarma. Horský hotel je situován v klidném prostředí beskydské přírody cca kilometry od centra obce, odkud je možné využít veřejnou autobusovou či vlakovou dopravu k dalším výletům. Snídaně pro ubytované hosty je podávána v restauraci hotelu Sepetná.


Horský hotel Sepetná spolu s nedalekým penzionem Sluníčko tvoří Rekreační centrum Sepetná. V případě objednání pobytu s polopenzí jsou večeře podávány formou menu nebo bufetem. Prahy ale v celé České republice.


Vážení rodiče, jsme potěšeni, že se zajímáte o péči na oddělení Gynekologie a porodnictví Městské nemocnice Ostrava. Spolu s naším neonatologickým. Dle počtu účastníků a vybraných aktivit Vám zajistíme individuálně program na míru včetně organizace. Více informací pro specifikaci objednávky žádejte. Hotel Sepetná (Montér) se nachází v rekreační centru Sepetná v obci Ostravice na úpatí Lysé hory, v údolí potoka Sepetný.


Kemp Rekreační centrum Sepetná , Ostravice 95 vylety. Zde můžete využít krytý nerezový bazén, vířivku, parní kabinu, finskou saunu, solárium, bowling. V areálu se dále nachází nová tělocvična, horolezecká stěna, trenažér sportů a krytý tobogán.


Odborný seminář UTZ ODBORNÉ SEMINÁŘE V DOPRAVĚ. Nebo pracovník údržby UTZ? Jste vedoucí pracovník UTZ? Kompletní veřejný internetový jízdní řád IDOS provozuje a inzertně zastupuje MAFRA, a. Aplikaci vyvíjí a technologie dodává CHAPS spol.


Léto nesmí být pro děti nuda. Nechte je to zažít s námi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky