středa 25. července 2018

Bofix 250

Kaufe Duofix Preis im Preisvergleich bei idealo. Sicher durch den Winter. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. ROLLER - günstige Möbel. Bofix Federscheibe MVerzinkt 2Stück.


Bofix – herbicid pro hubení plevelů v trávníku a travních porostech.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Listovo pôsobiaci herbicíd na ničenie odolných dvojklíčnolistových burín najmä sedmokráska a púpava v trávach na semeno, v novozaložených a starších okrasných trávnikoch a trávnatých športoviskách a ihriskách. Postřik proti plevelům v trávníku. Selektivní přípravek k hubení odolných dvouděložných plevelů v trávnících.


Bofix je herbicíd na ničenie burín v trávniku a trávnych porastoch. Postrek na trávnik proti dvojklíčnolistovým burinám. Prípravok preniká do rastlín.


Dešťové srážky hodiny po aplikaci neovlivní negativně účinek přípravku na plevele. Bofix je velmi oblíbený selektivní herbicid určený k lividaci plevelů v trávnících.

Prostředky proti škůdcům) Hodnocení produktu:. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Wählen Sie die Abteilung aus, in der Sie n möchten.


Haben Sie Ihr Passwort vergessen? Tragen Sie unten Ihre E-Mail-Adresse ein, und wir schicken Ihnen sofort eine E-Mail, mit der Sie Ihr Passwort. Detailní popis produktu. Bofix je postřikový herbicid k hubení odolných dvouděložných plevelů, do rostlin proniká prostřednictvím listů, účinná látka je translokována až do.


Agrobio Bofix je oblíbený selektivní herbicid určený k lividaci nežádoucích rostlin, zejména plevelů v trávnících. Nepoužívejte v jakkoli poškozených či oslabených porostech. Přípravek se aplikuje pozemně postřikem schválenými postřikovači. Bofix je selektívny, systémovo pôsobiaci listový herbicíd na ničenie odolných dvojklíčnolistových burín v trávach na semeno, v novozaložených a starších okrasných trávnikoch a trávnatých športoviskách.


Herbicid Bofix - 2ml. BOFIX 2ml - proti plevelům v trávnících. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Bofix 2najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší.


Bofix proniká do plevelů přes listy a účinné látky jsou rychle translokované. Citlivé plevele Bofix ničí spolehlivě ve fázi 2-listů.

Při ničení pupenu rolního jsou dosahovány nejlepší výsledky při aplikaci herbicidu Bofix v období kvetení pupenu, kdy transpiračním tok směřuje do kořene plevele. Bestellen Sie günstig und schnell Bofix Verschlussring M( 2) online. Der größte offizielle Bach Händler - Hollandbikeshop. Mistrně namíchaný koktejl ze tří osvědčených herbicidních látek. Bofix spolehlivě odstraňuje odolné dvouděložné plevele z. Ranger Progazon Selektivní herbicid ml.


Agro Plevel v trávníku STOP selektivní herbicid 2ml. Jiní zákazníci koupili také.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky