pátek 27. července 2018

Aquapark frenštát pod radhoštěm

Jetzt buchen bei HolidayCheck! Alle Angebote im Preisvergleich. Vítejte na stránkách městských sportoviš ve Frenštátě pod Radhoštěm ! Buchen Sie Ihr Hotel online für die besten Preise.


Keine extra Gebühren, zahlen Sie direkt im Hotel. Kopřivnici a Nový Jičín.

Kromě dětského brouzdaliště tady na návštěvníky čekají dva bazény s vyhřívanou vodou - plavecký a rekreační. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni. Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen! Schnell und einfach zu nutzen. Celý objekt s vyhřívanou vodou, možností občerstvení, příjemným posezením a volejbalovým hřištěm je určen pro všechny generace.

Frenštát pod Radhoštěpronájem chaty, chalupy u vody, apartmány v soukromí, chatky, levné ubytování a dovolená u akvaparku ve Frenštátu pod Radhoštěm. Víceúčelový a plavecký bazén,dětský bazén, m dlouhý a m vysoký tobogán a vodní skluzavka o délce 1metru. V těsné blízkosti kempu najdete moderní aquapark , zajímavé turistické cíle i cyklistické trasy. Ubytovat se můžete v jedné z dvaadvaceti chatek z nichž jedna je dvoupatrová pro osob vybavená krbem, společenským prostorem a vlastním sociálním zázemím.


Dále nabízíme chatek pro. Jungle Aqua Park Resort inkl. Kartu MultiSport lze u partnera uplatit od 1. Mezi další atrakce aquaparku patří masážní trysky, podvodní masáže, proudový kanál, vodní hřib, dekorativní vodopá ostrůvek, šplhací síť, chrlič vody a dvou dráhovou vodní skluzavku o délce m. Pláž u bazénu je travnatá. Zobrazeny jsou pouze výsledky z aktuální stránky vyhledávání. Zásluhou olympijského vítěze, mistra světa a frenštátského rodáka Jiřího Rašky vyrostl na svazích kopce Horečky areál se čtyřmi skokanskými můstky.


Kaufe Aquaparx im Preisvergleich bei idealo. Otevřeno: květen – srpen. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Frenštát pod Radhoštěm.


Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Oberhalb der Stadt mündet.

Chloubou areálu je velký plavecký a víceúčelový bazén s mnoha vodními atrakcemi. Urlaub mit 100€ Gutschein buchen. Top Hotels zu Top Preisen buchen! Vítame Vás v katalógu služieb.


Katalóg obsahuje takisto register ubytovania (hotely, penzióny, ubytovanie v súkromí a pod.). Môžete v ňom nájsť ubytovanie (služby) napríklad v danom kraji, pohorí, či pri konkrétnej rieke. Příští aktualizace dat 13. Moderně vybavený aquapark, který byl zprovozněn 7. Předpověď je sestavena podle několika modelů (ICON, GFS, ECMWF).


Tiefpreisgarantie bei HolidayCheck!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky