úterý 24. července 2018

Keříčkové rajče šejk

Lycopersicon esculentum Mill. Plody jsou oválně hranaté s geneticky fixovaným vysokým obsahem červeného barviva v dužnině. Proto i barva protlaků a kečupů z nich vyrobených je intenzivně červená.


Tato odrůda je ideální pro výrobu kečupů a protlaků. Snažím se dávat oporu, zaštipovat spodní výhony, které jsou přímo u země.

Plastická, velmi raná až raná odrůda. Postřik jen v nejnutnějším případě. Díváte se přes plot k sousedovi a říkáte si, jaký má asi fígl, že je jeho trávník tak krásně zelený?


Jednou možností je, že využil travní koberce. Zdravím vespolek, prosím o vaše zkušenosti s pěstováním keříčkových rajčat Šejk. Letos je budu poprvé pěstovat ke zpracování na domácí využití. EJK, keříčkové rajče s vysokým obsahem lycopenu Keříčková rajčata nejsou na zahrádkách nejpopulárnější.


Ta pravá, oválná, jsou méně šťavnatá než tyčková a zahrádkáře často odradí jejich tužší koenzistence.

Velmi raná, pěstitelsky nenáročná odrůda. Keříčkové rajče polorozkladitého vzrůstu, pěstitelsky nenáročné obdobně jako Semarol. Pěstujeme v dvojřádcích. Zaléváme větší dávkou vody v dlouhých intervalech. Balení obsahuje 1g semen.


Jistě, rajčata se dají bez problémů koupit po celý rok. Ale není nad sluníčkem vyhřáté rajče čerstvě utržené z keříku – to chutná docela jinak. Prodejem semen včetně široké nabídky semen paprik a semen rajčat Prodejem semen včetně široké nabídky semen paprik a semen rajčat Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Odrůda je velmi vhodná k sušení i loupání. EJK SM – keříčkové rajče s vysokým obsahem lycopenu! EJK – plastická, velmi raná až raná odrůda polorozkladitého vzrůstu, pěstitelsky nenáročná.


Obsahuje velké množství lykopenu. Velmi oblíbená tradiční česká odrůda keříkových rajčat ŠEJK patří mezi stálice na zahradách i balkonech, protože keřík je nízký a má – cm. Vyžadují teplou a chráněnou lokalitu.


EJK SM - keříčkové rajče s vysokým obsahem lycopenu! Internetový obchod - zahradnická prodejna Praha Zbraslav, se soustředí na odvětví zahradnictví, kde najdete produkty pro práci na zahradě. Naše zahradnictví nabízí široký sortiment osiv, rostlin, chemických přípravků na ochranu rostlin, hnojiv.

Prázdninový provoz eshopu levnasemena. Odrůda: ŠEJK - plastická, velmi raná až raná odrůda polorozkladitého vzrůstu, pěstitelsky nenáročná. Poloraný plastický hybrid s univerzálním použitím,. Rajče tyčkové Tornádo F1. Půdu na podzim vyhnojíme chlévskou mrvou.


Raná odrůda s vysokým obsahem lycopenu. Je nenáročná na pěstování. Vhodná na výrobu kečupů a protlaků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky