středa 25. července 2018

Mulčovací kůra volně ložená cena

Minimální cena dopravy je 5Kč. Mulčovací kůru nezasíláme kurýrní přepravní službou. Kůry máme dost, teda alespoň teď. Krásná kůra z modřiny, borovice a smrku.


Na záhonů vydrží dlouho, odolná proti větru a rozhrabání ptáky.

Využijte možnosti objednat si volně loženou mulčovací kůru dle Vašich představ formou elektronické objednávky v našem E- shopu. Orientační cenu dopravy lze spočítat v přiložené tabulce, anebo jen objednejte množství a naše obchodní referentka se s Vámi spojí a dořeší vše potřebné. Dokonale se hodí k pokrývání půdy okolo záhonů, okrasných a ovocných stromů, k vysypávání cest a na úpravy dětských hřišť a koutků. Půda pod mulčovací kůrou tak rychle nevysychá a zůstává déle vlhká. V ceně mulčovací kůry není zahrnuta doprava.


Volně ložená mulčovací kůra. Nabízíme Vám možnost levné a čerstvé mulčovací kůry. Můžete si sami nabrat do vozíku, nebo do vlastních pytlů.

Klasická mulčovací kůra tmavě hnědé barvy. Jedná se o základní typ mulčovací kůry. Oproti modřínové či borové mulči smrková má v sobě velký počet malých částí, jež podporují rozklad na humozní půdu a proto vydrží krásná rok, poté je nutno ji přemulčovat znovu.


Prodej: volně ložená mulčovací kůra, písky, kamenné drtě, zemní práce, krbové dřevo, uhlí, brikety - dřevěné i uhelné. Přijďte si pro volně loženou mulčovací kůru do společnosti kamenivo Zlín rybníky, kde Vám zajistíme kromě prodeje také dopravu ve Zlíně, Otrokovicích a okolí za nízké ceny. Prodáváme jako volně sypané prostorové metry nebo pytlované (obsah pytle je prm). Pytlujeme maximálně pytlů.


Za balení účtujeme Kč za pytel bez kůry. Omlouváme se, ale na stránkách probíhá údržba. Brno – Slatina, cena do 3Kč. Kůra je nebalená, volně ložená a její odběr je nutný si předem objednat. Nejmenší odběr kubíku.


K vysoké estetické úrovni okolního prostředí přispívá velkou měrou také jako ochrana proti znehodnocujícím vlivům počasí, plevelům, škůdcům a hmyzu. Směs modřínu, borovice a smrku. Tato kůra Vám na záhonu vydrží několik let. Naše nabídka zahrnuje prodej volně ložené mulčovací kůry vhodné k úpravě zeleně, jak soukromé tak veřejné.


Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách.

Kůra se prodává volně ložená , tzn. Možnost dovozu volně ložených briket ! Trvanlivá mulčovací kůra přírodn í. Drcená a třízená borová kůra. Pro mulčování okrasných výsadeb, zabraňuje prorůstání plevelů, na záhonech se rozkládá pomaleji a má tedy delší trvanlivost než běžné mulčovací kůry.


Poptávka: volně ložená mulčovací kůra , Ostrava – Polanka nad Odrou – již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma. Cena bez DPH: 46K č. Podívejte se také na ostatní materiály, které se nacházejí v kategorii Zahrada.


Zahrádkáře z regionu Plzeň, Rokycany, Beroun, Hořovice a okolí zveme do zahradnictví Erica, jež nabízí mnoho druhů zahradních substrátů, mulčovací kůry a dalších potřeb. Dále slouží výborně k vysypávání cest, oddělování záhonů, pokrytí půdy okolo okrasných a ovocných stromů, na úpravu dětských hřišť a koutků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky