pondělí 30. července 2018

Benzinovy stepkovac

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů štěpkovač. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Skip navigation Sign in.


This video is unavailable. Ideální pro domácí a komerční použití na pozemcích, parcích, pro farmáře nebo zahradníky – je velmi oblíbený u majitelů ovocných a olivových. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Můžete nakoupit i bez registrace. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH a bez nákladů na údržbu, palivo, olej, broušení a opotřebení, přepravu, čištění, doplňky, různé. Vybírejte z inzerátů. Při používání našich služeb souhlasíte s tím, že používáme soubory cookie a podobné technologie, které nám umožňují zlepšovat a přizpůsobovat. Drtícím ústrojím jsou sekyrkové nože.


Benzínové zahradní drtiče. ELIET Minor přesvědčí svým ergonomickým. Odeslat rezervační žádost. Odešlete Vaši rezervační žádost online.


Zaměstnanec OBI prodejny, Vás bude kontaktovat, aby s Vámi probral všechny detaily. Predám štiepkovač, špalíkovač na benzínový motor. Sila, objem motora podľa dohody pri objednávke.


Dům a zahrada inzerce, bazar zdarma - Inzerujte snadno a rychle na Bazoši - Stepkovac. RAPIDO POWER PLUS Velikost štěpky cca mm Průměr větví na. Jednoduchý vyhledávač zboží.


Porovnání produktů podle parametrů, srovnání cen z tisíců online obchodů. LS 1P je nový kompaktní štěpkovač dřevní hmoty pro maximální průměr vkládaného materiálu 1mm. Je určen k likvidaci větví, kmenů, keřů, kůry. K zapůjčení nabízíme štěpkovače s benzínovým motorem a štěpkovače za traktor. Cena půjčovného je účtována za každý započatý den.


SEO Bewertung von faguspraha. Onpage Analyse, Seitenstruktur, Seitenqualität, Links und konkurrierende Webseiten. V kategórii drviče a štiepkovače nájdete elektrické drviče vetiev, drviče záhradného odpadu, zberný vak a iné praktické produkty pre likvidáciu. Hansa CPTO – benzinový štěpkovač. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. GTM Professional GTS 900G. LUX-TOOLS benzínový nožový drtič B - H - 1A je vhodný pro profesionální použití v zahradě a při obzvláště těžké práci zaujme svými přesně.


Debian) Server at stihl. Tak netvrdil bych, že je to hračka. Opatřen velkým vstupním otvorem pro snadné. TECHAGRO - Mezinárodní veletrh zemědělské techniky – Zúčastněte se této prestižní akce s vysokým odborným kreditem, navštivte veletrh TECHAGRO!


Drtič DH S Drtiče dřevního odpadu DH jsou určeny pro profesionální zpracování různého dřevního. Drtič dřevní hmoty s benzinovým motorem HONDA. Expedice - dny (na dotaz) Štěpkovač Honda BIO 1k úklidu zahradního odpadu. Po rozdrcení štěpkovačem (drtičem) zůstanou z částí keřů, větví a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky