pondělí 23. července 2018

Stojan na řezání dřeva

Metrovica, kulatina, haluze, nebo odkorky se změní v okamžiku na hromadu polen. Praktický stojan na řezání dřeva s motorovou pilou. Držák na řezání dřeva usnadňuje práci s dřevem.


Všechny informace o produktu HECHT 9stojan na řezání dřeva , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze HECHT 9stojan na řezání dřeva. Hecht 9stojan na řezání dřeva Samosvorná koza – držák pro řezání dřeva. Skládací podpěra na řezání dřeva.

Je vhodná pro polena do průměru cm. Prodám stojan na řezání dřeva motorovou pilou, slouží k rychlému a pevnému upnutí polena, pořezání bez posouvání polena, řezání různých délek. Najdete v ní nejen přístřešky na dřevo, stojany na dřevo a sušárny dřeva , ale také transportní vozíky na dřevo, které vám usnadní jeho přesun. Dřevníky jsou bezúdržbové, mají dlouhou životnost.


Pevně uchytí kulatinu o průměru až centimetrů, takže můžete řezat i bez přidržování dřeva. Stojan slouží k pohodlnému řezání dřeva. Uchycení řezaného dřeva je v optimalizované výšce, takže se při práci s pilou nemusíte shýbat. Hliníkový stojan držák na řezání dřeva 80x72x85cm Hmotnost kg.


Snadno nařežete dřevo na požadovanou délku.

Koza na řezání palivového dřeva Vám usnadní práci. Pohodlné řezání více kusů jedním řezem. Základní informace Základní popis. Velmi stabilní kovový stojan na řezání dřeva. Krátký popis produktu Koza na řezání dřeva.


Geniální pomocník - jednomužná obsluha. Práci s PROFIHOLDEREM zvládne jediná osoba. Vyniká snadnou a rychlou montáží, lehkou konstrukcí a pohodlným přístupem ke zpracovávanému materiálu.


Na našem e-shopu pro vás máme dokonalé řešení pro přípravu dřeva na zimu. Jeho řezání nikdy nebylo bezpečnější a pohodlnější zároveň. S tímto promyšleným stojanem můžete nařezat větší množství dřeva najednou a za velmi krátkou dobu! Usnadňuje řezání dřeva ruční nebo motorovou pilou. Uživatelské hodnocení a recenze na HECHT 9stojan na řezání dřeva.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Osobně jsem na něm zpracovával kulatinu z mladého borového polomu, kde délka kmínků dosahovala i přes metry.


Je ideálním pomocníkem při práci s dřevem, v zahradě, v lese nebo v dílně. Rychlé postavení, velká. Levou rukou obsluhy se přidržuje přítlačná páka, která slouží pro zajištění a pevné, stabilní zaklínění poleva dřeva ve stojanu.

Inovovaný ocelový stojan s držákem motorové pily, výborný pomocník při přípravě dřeva na zimu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pro ruční, benzínové a elektrické pily všech výrobců.


Více informací Rozkročená, skládací ocelová koza pro řezání dřeva do průměru cm. Bez velké námahy a bezpečně nařežete palivové dřevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky