úterý 31. července 2018

Léčivé byliny

Léčivé rostliny rovněž napomáhají redukovat přebytečná kila, zdravou cestou snižovat krevní tlak či napomoci nemocným játrům k lepšímu fungování. Nabízíme také byliny na žaludek, které zklidní trávicí ústrojí, byliny na snížení cholesterolu a byliny na ledviny. Desítky bylin nejen do čaje, ale i do jídla.


Slovenska a částečně z dovozu. Hledáte léčivé účinky jednotlivých bylinek? Lidé je postupně začali poznávat a využívat jejich léčivé schopnosti.

Léčivé bylinky rostou ve volné přírodě již od starověku. Jaké léčivé bylinky rostou v naší přírodě a jak nám pomáhají, se dozvíte zde. Léčivé rostliny tvoří převládající zdroj přírodních léčiv, a proto od nepaměti slouží jako nejdostupnější prostředek proti mnohým nemocem.


Lidové léčitelství se postupně vytvářelo ze zkušeností celých generací. Toto je seznam léčivých rostlin. Seznam je členěn abecedně podle českojazyčného názvu rostliny.


Jsou zde uvedeny i lidové názvy, které začasté. Můžete z nich vařit čaje i je přidávat do pokrmů.

Vypravte se s námi do přírody na léčivé bylinky a poodhalte tajemství, co nám můžou byliny přinést a co můžeme přinést my jim. Nikdy však nesbíráme byliny za deště. Podzemní části (kořeny, oddenky) sbíráme za vlhka, nejlépe zjara nebo na podzim, kvůli maximu ulož. LÉČIVÉ ROSTLINY A BYLINY. Obsahují účinné látky, které příznivě ovlivňujílidský organismus.


Hnojíme pouze organickými hnojivy. Nabízíme byliny jak ve formě sušené, mleté, masti, kapsle a extrakty, tak i živé rostliny a semena. Afrodisiaka , Simulanty , Adaptogeny. Najdete u nás produkty TCM, Peru, Jižní Ameriky, Ájurvédy , Afriky, ale i tradiční evropské, či nejkvalitnější čaje.


Tyto léčivé byliny předchází nemocem nebo se stávají důležitou součástí terapie. Podporují činnost orgánů a poradí si s psychickými potížemi, vyčerpáním, alergiemi, ekzémy, mírnými bolestmi a záněty. Léčivé rostliny se podílí na detoxikaci organismu, při které dochází k vyloučení parazitů, pesticidů a těžkých kovů z těla. Léčivá rostlina (léčivka či léčivá bylina) je taková rostlina, která obsahuje účinné látky příznivě ovlivňující nepříznivý stav organismu. Zdravá výživa, doplňky a superpotraviny.


Velký výběr léčivých bylinek z celého světa - bylinné čaje, bylinné kapky, bylinné kapsle, rostlinné oleje, přírodní kosmetiku. Bylinky a léčivé rostliny. Povídání o léčivých bylinách, které dokáží povzbudit, osvěžit, zlepšit vitalitu a udržet mládí.

Atlas více než 1nejvýznamnějších léčivých bylinek, které u nás rostou a používají se pro léčení běžných nemocí jako např. V této sekci nakoupíte léčivé byliny a rostliny, které jsou zde rozděleny dle jednotlivých částí rostlin. Vybírat si můžete takové byliny, u kterých prodáváme jejich květy , natě nebo listy , kořen, kůru či plod a oplodí, což představuje obal, který chrání semena rostlin a je základní částí plodu. Divizna léčivé účinky Diviznu určitě nepřehlédneme díky jejím žlutým květům, které se podobají svým tvarem hroznům a pro které také dostala svůj lidový název „královská svíce.


Jak vyrobit balzám na rty. Doma si můžete vyrobit nejen čistič na podlahy, prací gel, šampon z bylinek a deodorant, ale také balzám na rty. Nabízíme přes 3bylin, od tradičních léčivých bylin a koření až po cizokrajné byliny určené pro likérnictví a kosmetický průmysl.


Náš internetový obchod je zde pro profesionály a lidi, kteří vědí co požadují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky