úterý 13. března 2018

Sviluška stop

Přípravek Nissorun WP účinně působí na vajíčka, larvy a nymfy a dospělce sterilizuje. Veškeré informace o produktu. Detailní popis produktu.


Správným používáním tohoto přípravku zabráníme působení nežádoucího hmyzu na rostlinách. Napadají a ničí vaše rostliny svilušky?

Dlouhodobě účinkuje na svilušky na jádrovinách, peckovinách, révě, okrasných rostlinách a dřevinách apod. Informace o výrobku Popis. Postřik Agro Stop Spray na svilušky je dlouhodobě působící přípravek s hloubkovým účinkem pro sviluškám.


Rod sviluška patří do čeledě sviluškovití (Tetranychidae), řádu sametkovci (Prostigmata). Velmi rychle se množí, při přemnožení způsobují značné škody a úhyn rostlin. Přípravek kontaktní přípravek s hloubkovým účinkem proti sviluškám na jádrovinách, peckovinách, révě, okrasných rostlinách a dřevinách apod. Rozprašovač obsahuje vodorozpustný sáček, stačí jen doplnit vodou a počkat, až se rozpustí.


Použití je vhodné pro okrasné rostliny, rajčata, papriky a okurky.

Záznam pohybu dvou svilušek na spodní straně listu napadené miniaturní růže. Přípravek účinně působí na vajíčka, larvy a nymfy a dospělce sterilizuje. Při větším rozšíření umí i rostlinu úplně zahubit.


AGRO Plíseň STOP je moderní kombinovaný fungicid se systémovým a kontaktním účinkem. Mezi rozšířené škůdce patří svilušky – bohužel je lidské oko téměř nevidí. Bezpečné a praktické použití bez odměřování. Kontaktní přípravek s hloubkovým účinkem ve spreji ( stačí dolít vodu) proti sviluškám na jádrovinách, peckovinách, révě, okrasných rostlinách a. Hubí vajíčka, larvy a nymfy, dospělé jedince sterilizuje. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na. Nabízíme vysoce kvalitní nářadí, nástroje a měřící techniku pro Váš servis, dílnu, garáž, domácnost i zahradu. Obsahuje Nissorun WP. Největší výběr za nejlepší ceny zboží Agro sviluška stop 2x2g v nejvyšší kvalitě.


Mšice - Molice STOP Balkonové a pokojové r. Sviluška STOP sprej g. Podmínky ochrany osobních údajů Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl.

Internetový obchod s potřebami pro zahrádkáře. Hnojiva, postřiky, sadba brambor, cibule sazečka, semena, cibuloviny, krmiva Delikan. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Postřikový insekticidní přípravek s účinkem proti sviluškám (akaricid). Vodorozpustný sáček v praktickém balení s rozprašovačem. Má dlouhodobé působení, - dnů, na vajíčka, larvy, nymfy, dospělce sterilizuje. Nová metoda hubení hmyzu! Atak - gel na mravence 25g.


AGRO Přezimující škůdci STOP je přírodní postřikový pomocný prostředek určený pro zvýšení odolnosti a obranyschopnosti rostlin vůči škůdcům. Velmi účinně působí na přezimující škůdce (mšice, svilušky, štítenky, puklice, mery, píďalka podzimní aj.) a výrazně sníží výskyt škůdců v pozdějším období.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky