čtvrtek 15. března 2018

Samosběr jahod bochoř

Cena za kilogram nasbíraných jahod po celé období sklizně postupně klesá. Provozujeme výhradně samosběr ! Objednání předem není možné. Trhat můžete výhradně na přiděleném řádku.


Zralé jahody trhejte všech velikostí a se.

Majitelé proto museli plantáže ještě v pondělí uzavřít. Obvykle se tedy konají od začátku června, v době kdy už je nazrálé dostatečné množství plodů. Vážení zákazníci, v současnosti jsme ukončili prodej jahod i hrášku. Děkujeme Vám za přízeň a těšíme se na Vás v příští sezóně. Upozorňujeme zákazníky na podvodné jednání překupníků polských jahod.


Natrhané jahody již nikde neprodáváme! Pokud se někde vyskytnou stánky s označením Jahody z Holešova, jedná se obvykle o polské jahody.

Naše prodejkyně mají vždy červené triko s logem Jahody z Holešova a stánek je označen dřevěnou, profesionálně vyrobenou, reklamní cedulí. V těchto dnech se jich nad řádky přízemních porostů hrbí stovky. Věříme,že jste si natrhali dostatečné zásoby.


Na cenu se raději zeptejme přímo pěstitele předem, abychom předešli nedorozumění a měli klid. Pokud se vám nechce jahody sbírat, někteří pěstitelé nabízí i možnost zakoupení již natrhaných jahod. Sice jsou některé jahody ještě bílé, ale na samosběr už je těch zralých dostatek,“ řekl Aha! Alexander Novák z jahodárny v Podůlšicích. Pak zkuste samosběr jahod.


Jak v minulosti ukázal jeden z dílů pořadu A dost! Nakoupí je z Afriky za cca korun a pak je prodávají za stovku na stánku v centru města jako české jahody. Samosběr probíhá Po – Ne – hod. Na samosběr s sebou vezměte i děti a nechte je, ať ujídají.


Bochoř (okres Přerov) – tel. Loni stály první jahody při samosběru čtyřicet korun za kilogram, později. Stačí jen přijet, nasbírat si jahody, které se poté zváží.


Sezona samosběru ale končí velmi rychle.

Sezóna se chýlí ke konci, tyto dny už budou jedny z posledních příležitostí k samosběru. Rané odrůdy se začínají vybarvovat, ale bezslunečné poslední dny start samosběru trošku odložily. Dobrý den, dnešním dnem je ukončen samosběr jahod na naší plantáži. Aktivita ale nekončí, již brzy si u nás můžete zakoupit Český česnek, také námi pěstovaný.


Pro více informací nás neváhejte opět kontaktovat. Stánkový prodej nebo samosběr jahod poblíž Olomouce v obci Skrbeň. Přelovice jsou malá obec v Pardubickém kraji (km od Lázní Bohdaneč), žije zde jen cca 2obyvatel.


Zatím není jasné, kdy zde letošní samosběr začne. Ve vyhrazených termínech si u nás můžete posbírat jahody, třešně, švestky, jablka i zeleninu a drobné ovoce sami! Formou samosběru za nižší. Teplice - spousta chutných jahod :-) nejlepší čas na samosběr! Most - jahody jsou menší a je jich zatím málo, jahody z jiných plantážích je zde možné zakoupit Chomutov - budeme otevírat pravděpodobně 1. Cítoliby u Loun - budeme otevírat pravděpodobně 1. SAMOSBĚR JAHOD : Tady nasbíráte plný košík za pár korun Češi vzali o nádherném víkendu plantáže s jahodami útokem.


A spousta z nich musela po víkendu pro nedostatek zralé červené pochoutky zavřít. Vaše domácí mazlíčky nechejte doma, psi ani jiná zvířata nemají z hygienických důvodů povolen vstup do porostu jahod. Pokud jste si nestihli přijít jahůdky nasbírat, připravili jsme pro vás džem z našich jahod.


Milí návštěvníci samosběru jahod , Dne 26.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky