úterý 13. března 2018

Levandulová farma

Kaufe Farm A im Preisvergleich bei idealo. Sicher durch den Winter. Nabízíme zejména čerstvou řezanou levanduli v široké škále barev, od odstínů fialové po bílou.


Pěstujeme tmavé kultivary l. Jsme malá rodinná farma z Podřipska zaměřená na pěstování levandule s několikaletou tradicí. Levandulová farma , Strání.

Klademe největší důraz na kvalitu, o kvalitu levandule pečujeme s maximální péčí, veškeré práce provádíme ručně. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Ve spojitosti s levandulí se nám nejspíš vybaví Francie a její rozsáhlá levandulová pole s pravidelnými dlouhými řadami stříbřitých keříků s temně. Přijďte k nám ochutnat netradiční chuť levandule ve spojení s vynikajícím druhem kávy v BIO kvalitě, skvělé domácí dezerty nebo osvěžující levandulovou limonádu. Celou naši nabídku si můžete prohlédnout ZDE. Nabízíme k prodeji také čerstvou levanduli, sazenice levandule, levandulové kytice, věnce z levandule a další výrobky, které zkrášlí Váš domov. A to všechno v ekologickém zemědělství v čisté přírodě Bílých Karpat.


Malá rodinná farma v Židovicích u Roudnice nad Labem.

Specializujeme se na prodej čerstvé řezané a sušené. Hora Milešovka, jež je se svými 8m nejvyšší horou Českého středohoří, se pyšní hned několika „nej“. Pole se nachází v malé obci Starovičky, nedaleko Hustopečí a Lednicko-valtického areálu, v kraji známém především výrobou vína, lidovými tradicemi a významnými kulturními památkami. Nejvíce jdou na odbyt levandulové sušenky, levandulový sirup, levandulová kosmetika, sušené kytice levandule a sazeničky.


V kavárně pak nejvíce chutná zákazníkům levandulová limonáda a bábovka. This feature is not available right now. Sušárna se nám už pomalu plní.


Ještě nějaké svazky levandulek, které jsou určené pro sušení a poté z nich můžete použít květ do voňavých pytlíčků, máme. V naší nabídce naleznete zejména čerstvou řezanou levanduli, dále sušené kytice i samotný květ, rozmanité levandulové výrobky a vlastní sazenice. Jiří a Lucie Navrátíkovi. Milíkov u Jablunkova 375.


Mimořádná levandulová nabídka. NAVÍC DÁREK KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE PRODUKTŮ (neplatí pro poukazy) v hodnotě nad 3Kč záložka do knihy, k objednávce. Samotná levandulová farma by rodinu se dvěma dětmi u nás.


Voňavé, osobité a funkční dárky jistě vykouzlí mnoho. Hnojení a postřiky: levandulová farma pod Řípem je v přechodném období pro udělení certifikátu BIO, nepoužívají se tedy žádné postřiky,. Na Moravě máme novou atrakci.


Přemýšlíte o nějakém pohodovém výletu, kde byste se mohli také dozvědět něco zajímavého?

Právě pro vás máme tip navštívit levandulovou farmu v. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu. Během čtyř let se židovická levandulová farma rozšířila a plány tu mají Noví i do budoucna. Jednáme se místními včelaři o tom, že bychom mohli. Ruční česká výroba produktů #127851;☕#127861;. Na levandulové farmě jsem v životě nebyla, takže když jsme zjistili, že se jedná nachází kousek od nás, museli jsme tam vyrazit.


Na zajímavý výlet, který můžete spojit s nakupováním, se můžete vydat vlastním autem do jihomoravské obce Starovičky, kde je pozoruhodná levandulová farma. V červnu a červenci, kdy levandule kvetou, jich dorazí klidně až k tisícovce denně. Pole jsem objevila díky přátelům z Moravy před dvěma lety a. Farma se skládá z obchůdku v garáži, kde si můžete nakoupit vše z levandule. Romantický výlet na levandulové pole se od obchodu klikatí přes asfaltku po vesnici přes zaprášenou cestu polem bez špetky stínu asi kilometr, odměnou je pole levandule uprostřed ničeho.


Na druhou stranu vstup je asi čtyřicet kaček, takže na tom fakt nemají co rýžovat, práce je to časově.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky