čtvrtek 15. března 2018

Kanystr na vodu 50l

Kaufe 50l im Preisvergleich bei idealo. Nádobka na mýdlo do kanystru na vodu l 7K. Jsou certifikovány pro styk s potravinami. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Uzávěr je vhodný ke skladování a přepravě kapalných. Kanystr plastový s kohoutkem na vodu l. Porovnání cen kanystr na vodu 50l , srovnání cen kanystr na vodu 50l na portálu HLEDEJCENY. Vyroben ze silného a odolného polyethylenu, který je zároveň lehký.


Má pohodlné integrované držadlo. Ventil je se systémem on-off na šroubovacím uzávěru pro snadné nalévání. Ideální při kempování, turistice nebo při loveckých výpravách.


Plastové kanystry na pitnou vodu s otočným uzávěrem a výpustným kohoutkem určeny pro.

Víko na sud BINGO na dešťovou vodu l Sběr dešťové vody je skvělý způsob, jak ušetřit a neplýtvat vodou. Dešťovou vodu upotřebíte na zalévání zahrady a záhonků kolem domu, ale i například při omývání horských kol, pracovních bot, venkovních rohožek apod. S vypouštěcím kohoutkem.


Praktické madlo na přenášení. DIN 96), rozměr 2x 2x 4- 52Kč s DPH 47Kč s DPH. V katalogu nemáme podrobnější informace o kanystr 50l. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Plnící otvor se šroubovaným uzávěrem a držadlo pro snadnou manipulaci. Vhodné pro stysk s potravinami. Skladem i další kanystry s kohoutem.


Plastový kanystr na vodu s kohoutem, objem litrů. Těsnění nejsou vhodné pro pohonné hmoty a chemikálie. S modrým ECO víkem se závitem. Plastové nádoby na vodu určené na celou řadu využití s kohoutkem i bez. Naše plastové nádoby můžete využít na pitnou či dešťovou vodu , ale i chemikálie - doprava je zdarma.


Skládací kanystr na vodu s objemem 20l je ideální do kempu. Plastové polyetylenové kanystry na pitnou vodu a další potraviny jsou opatřeny šroubovacím víkem a výpustním kohoutem. Nabídka byla rozšířena o plastové konve a lahve s širokým hrdlem pro kapalné i sypké materiály potravinářského průmyslu.

Plechový kanystr s klapkovým uzávěrem o objemu litrů. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Rozměr kohoutu v uzavřeném stavu do pravého úhlu je 60mm na 90mm, otevřený kohout má 110mm. Popis: -díky svým rozměrům při složení skvěle šetří místo -vyrobeno z odolného pružného.


Zásobníky na pitnou či deštovou vodu v naší nabídce se neliší pouze objemem, ale seženete je také v mnoha různých variantách. K dispozici totiž máte rozmanité plastové nádrže, z nichž jsou mnohé vizuálně velmi zajímavé, takže se hodí skutečně na každou zahradu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky