pátek 1. září 2017

Kované sekery

Gränsfors Bruks AB je společnost, která vyrábí sekery a nachází se v Gränsfors, Nordanstig, Hälsingland. Weltevree designové kované sekery AX. S její silnou ocelovou čepelí budeme štípat. Tato stránka je momentálně neaktivní, nebo již neexistuje, prosím zvolte z nabídky menu jinou.


Sendvič s uhlíkovým jádrem.

Damascen hrot a náramek. Pár fotek nožů do kuchyně i. Sekera s vevařeným ostřím. Mnohými údermi kladiva je oceľ ručne vykovaná do žiadaného tvaru, čo zlepšuje hustotu ocele, odolnosť a životnosť sekery. Používaná metóda ručného kovania zabezpečuje vytvorenie rýdzeho, tvrdeného ostria, ktoré môže byť ostrené bez prípadných obáv zo zmien v jeho pevnosti. Kované sekery klasické, lesnické i štípací včetně kalačů.


Přesná replika sekery z Kyjevské Rusi, ručně kovaná, tupá či ostrá.

Hultaforsky se vyrábějí - kovají ze švédské oceli, metodou několikanásobného překládání. Ručně kované sekery mají vynikající vlastnosti a udrží ostří mnohem déle než sekery odlévané (hultafors) Značkové nástroje (např. švédské „královny“ mezi sekerami Hultafors či podobně ceněné sekery Wetterlings nebo Gränsfors Bruk) nejsnáze seženete v internetových obchodech či některých železářstvích. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Bohatý výběr seker od značky Fiskars nalezneta na Mall.


Výhodné ceny a dodání do druhého dne z pohodlí vašeho domova. K jejich výrobě se používá kvalitní švédská ocel a dřevo. Ty sekery co má na obrázku Mimo jsou oboje kované ručně pro Husqvarnu.


V Hults Bruk v Östergötlandu jsou kováři, kteří dělají práci, kterou mnoho jiných nedokáže. Existují sekery lité a kované. Materiál zhutněný při kování zlepšuje vlastnosti sekery , například schopnost „držet“ ostří. Vliv na kvalitu práce se sekerou má i násada.


Nejkvalitnější dřevěná topůrka seker se dělají z jasano. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.


RUČNĚ KOVANÉ NÁSTROJE OD ČESKÉHO KOVÁŘE. Pan kovář Jiří Javůrek se zaměřuje na výrobu nářadí, má však i notnou dávku uměleckých vloh.

Univerzální štípací sekera je nepostradatelným vybavením ke každému ohništi, krbu i kotli. Zrod ručne kovanej sekery. Sledujte majstra kováča pri ručnej výrobe krásneho nástroja. Jedná se o precizní práci, která sestává z hlavy z lité oceli, na níž jsou iniciály kováře, který danou hlavu vyráběl. Mou specialitou jsou ručně kované sekery , nože a nástroje pro tesaře, truhláře.


Ale mám za sebou i řadu realizací – koruna na studnu v Josefově (práce v rámci studií na škole), šavle vz. Itálie), insignie pro VŠ mie (návrh Lucie Filimonova) a řadu dalších zábradlí, plotů – jak vnitřních tak do exteriéru. Jeho šperky z kovu jsou tak půvabné, až máte pocit, že se těžký kov mění téměř ve vánek.


Rucne kovane sekery znacky Hultafors. V južnej časti Švédska, v oblasti Hults Bruk. Teflónový povrch ostria, rukoväť z materiálu nylon a fiberglass. Naše firma je výrobcem ručního řemeslnického nářadí a výkovků.


Výrobní program zahrnuje také lakování práškovou barvou, vstřikování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky