úterý 26. září 2017

Sadba jahod prodej

Prodáváme nejlevnější sazenice jahod. U nás si vyberete z více jak druhů sazenic jahod. Podívejte a přesvědčte se sami. Prodej bude vzhledem k horkému a suchému počasí zřejmě až od září.


Prodej sazenic jahod probíhá každý rok na jaře v DUBNU. Zelená (čerstvá) sadba pro podzimní výsadbu pochází od množitelů z Holandska a Itálie.

V balení je kusů sazenic (pokud není uvedeno jinak). Jahody - sadba jahod - Jahody jsou bezesporu nejoblíbenější ovoce v našich zahradách. Toto velmi žádané ovoce je trendem na celém světě a není tedy divu, že se jahod konzumuje několik milionů tun ročně.


Vše ale záleží na počasí. Aktuální informace naleznete zde na našem webu. Jahodárny Dostálovi - samosběry, přímý prodej , sazenice. S pěstováním vraňanských jahod máme velké zkušenosti.


Dokážeme vám nabídnout široký sortiment odrůd certifikovaných sazenic a poradit s pěstováním.

Nejchutnější jahody jsou z vlastní zahrady a to proto, že jsou čerstvé. Ve firemní prodejně máme jen čerstvé jahody a na plantážích si jich natrháte kolik chcete, jako ze zahrádky. Naší prioritou je vysoká. Ovocné stromky, drobné ovoce, trvalky, skalničky, jehličnany a spoustu dalších rostlin.


Samosběr jahod pokračuje ve středu 26. Všem zákazníkům děkujeme za přízeň. Sadba je balena po ks, minimální odběr je balení (20ks). Když si sadbu zarezervujete dopředu, můžeme Vám připravit balení o libovolném počtu kusů. Již máme v prodeji sazenice jahod Rané odrůdy: Polka - Kč, Rumba licenční odrůda - Kč Polorané odrůdy: Karmen - Kč, Sonáta licenční odrůda.


Nabídka sladkých, čerstvých, krásně vybarvených jahod - na objednávku - s výdejem po vyzvání. Pro sazenice si můžete přijet k nám do Bavorova nebo si je objednat přes naše internetové stránky – sazenice Vám potom pošleme poštou. JAHODÁRNA BRNO - SLATINA. Rostliny vybíráme podle vhodnosti ke zpracování, plnosti chutě a odolnosti vůči chorobám a škůdcům. Máme na vybranou: z odrůd ranných, středně ranných, středně pozdních a pozdních, velkoplodých, měsíčních, dvakrát plodích či převislých.


Ceny prostokořenných sazenic se pohybují kolem – Kč za kus, podobně stojí i frigo sadba. Dražší bývají stáleplodící druhy (Kč a více). Nová sadba jahod Rubrika: Drobné ovoce , Péče o zahradu , Užitková zahrada , Záhony a výsadby Frigo sadba neboli chlazené sazenice jahodníku se vysazují již od časného jara.

Přijímáme objednávky na termín pondělí 1. Nabízíme kvalitní sadbu jahodníku z Vraňan. Sadbové brambory, postřiky, hnojiva atd. Sazenice jsou narostlé a zakořenělé v kontejnerech po 10ks.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Za ta léta jsme si z nabídky dokázali vybrat oblíbené nadčasové odrůdy odolné vůči chorobám a jsou vyjímečné chuti. Sadba jahod Jahodníkům a jahodám se věnujeme více než let.


Lesní měsíční jahody s velice lahodnou, aromatickou chutí! Bohatě kvetoucí odrůda se silnou násadou drobných velice lahodných a aromatických plodů. Frigo sadba je pres zimu zmrazena a postovni preprava ji nevadi, na jare se dobre sazi a dava hned v 1. Prodej kvalitní frigo sadby (sazenice jahodníků) a domácích džemů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky