pátek 29. září 2017

Bazar štěpkovač

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Schau Dir Angebote von Bazar Mode auf eBay an. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů štěpkovač. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.


This feature is not available right now.

Prodám spalikovac do prumeru 10cm - nový. Jednotka vyrobena z kvalitních materiálů, vyrobena na cnc strojích. Uchycení na hřídel pomocí svěrného pouzdra( lehké doseřízení záběru) špalíčkovač, štěpkovač , ozubená. Bazar Máte-li zájem o vyzkoušený ojetý štěpkovač vyberte si z následující nabídky nebo nás kontaktujte.


Veškeré použité stroje projdou před opětovným prodejem důkladnou servisní prohlídkou a renovací tak, aby byla zajištěna jejich maximální funkčnost a bezpečnost. Velikost štěpky je - cm. DPH a náhonu se střižným šroubem.


Nově je na stroji tažné zařízení - koule ISO 50.

Rotor osazen čtyřmi oboustrannými noži. Od průmyslu, přes stavebnictví, zemědělství, automobilový průmysl až k výrobě lodí, to jsou motory LOMBARDINI a KOHLER. Dům a zahrada - Prodam stepkovac bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty.


Hledáte spolehlivé štěpkovače? Ty od Urbana rozdrtí vše, co potřebujete. Osvědčené štěpkovče Urban – přijeďte vyzkoušet. Pohled Štěpkovač , Štěpkovače - Agriaffaires.


Vaše spokojenost s návštěvou našich stránek je pro nás prioritou. Motor koní Tažné zařízení - buď mm koule nebo kolík za traktor či sekačku. Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvo případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit.


Toto hlášení bude ověřeno. Bazar, výprodej Přímo u prodejny v Libici nad Cidlinou můžete navštívit také bazar.

Zde najdete repasované stroje, zkušební vzorky, předváděcí stroje nebo doprodeje strojů s ukončenou výrobou (bubnové sekačky, převodovky, mulčovače, sněhové frézy, křovinořezy, štípačky atd.). Po kompletním servise včetně náplně a opotřebitelných částí. Dobrý stav, plně v provozu. Ostatní - Stepkovac bazar. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.


Pokud budete nadále prohlížet naše stránky. URBAN HMje poháněný hydraulickým motorem. V nabídce je v provedení s dvojitým pytlovačem na rašlové pytle, s pytlovačem na Big-Bag vaky nebo pásovým dopravníkem (nebo m). RAPIDO je štěpkovač , který si dokáže poradit s větvemi o průměru až cm. Ideální je štěpkovat větve čerstvé.


Při rychlém jednání sleva. Loglift 9m,před Mth je provedena kompletní repase stroje v hodnotě 43. Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika.


Nabídněte váš agro stroj do našeho agrobazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky