úterý 26. září 2017

Plastové plaňky

Produkty DAMIWPC jsou kvalitní český výrobek. Najdete zde celou řadu plastových plotovek (plastových plotových latí), které Vám usnadní realizaci bezúdržbových plotů. WPC plotovky (dřevěná složka , vysoce kvalitní polymer HDPE) s exklusivním povrchem imitujícím exotické dřevo. Profily jsou dostupné v žádaných odstínech pískové (cedar), hnědé (palisander), červenohnědé (merbau), šedé (inox) a antracitové (eben).


Vybírejte kvalitní plastové plotovky a další výrobky z našeho sortimentu v různých barevných variantách.

Nakupujte přímo u českého výrobce. JavaScript seems to be disabled in your browser. CZ využívá soubory cookies k personalizaci obsahu a reklam, zlepšení funkcí a. PLASTOVÉ BEZÚDRŽBOVÉ PLOTOVKY, Levný plot. Dvojice háčků k zavěšení rámu na drát či trubku o max.


Plastové háčky pro zavěšení plastového rámu. Hranatý stojan pro plastový rámeček.

Plochý čtvercový stojánek na upevnění tyčky s rá. To je samozrejme nielen prácne, ale aj drahé. V našem e-shopu v Českých Budějovicích nabízíme plastové plotovky, zatravňovací dlažby, kůly, záhonové chodníky, terasové desky, hranoly, pvc. Sortiment naší firmy je zaměřen na zpracování plastů a výrobu PVC profilů. V této oblasti můžeme nabídnout dlouholeté zkušenosti, zejména co se týče PVC profilů.


Pokud zrealizujete objednávku během dopoledne a my budeme disponovat potřebnou zásobou, zboží obdržíte zpravidla již následující den (aktuální dostupnosti naleznete u každé varianty produktu), hnědé plotovky Vám za minimální náklady na přepravné dodáme až stavbu. Výroba dřevěných plotovek, palubek, lišt a briket. Dřevosortiment Roman Mádle - vyrábíme levné dřevěné obkladové. Recyklátové plotovky hnědé Recyklátové plotovky cihlové Recyklátové plotovky šedé.


Použijete je pro vyplnění plotových polí nebo do zábradlí. Prkna i plotovky jsou masivní materiály, probarvené do hloubky, proto jsou i stálobarevné. S plastovými ploty ušetříte čas i náklady, které byste strávili ošetřováním dřevěného plotu. Bezúdržbová plastové plotovka v barvě zlatý dub je určená především pro výplň plotových dílců. Nosník, příčník, nekdy také rýgl pro plotové plaňky.


Na nosníky se namontují plotové plaňky a tím vytvoříme plotová pole. Rozměr: 50x30xmm, Povrchová úprava: žárově.

Dodávané v síle planěk 18xa 24xmm. Délky jednotlivých plotových planěk od 80cm do 200cm. Vyrábíme a prodáváme plastové ploty a další výrobky z plastů. Nabídka plotovek je ve čtyřech barvách a třech zakončeních. Sušené a hoblované dřevo na váš plot.


Zjistíte, že naše ceny jsou nejlepší. Jejich výhodou je ničím nenarušený vzhled a barevnost po celou řadu let. Krytky, které profily ukončují, mohou být rovné či oblé.


Nabízíme také veškeré příslušenství potřebné pro montáž (sloupky, vzpěry, napínací dráty, vázací dráty, ostnaté dráty, žiletkové dráty, napínací strojky, plastové prvky pro kompletaci plotových systémů a další příslušenství). Ploty a oplocení Pilecký s. Zabýváme se kompletní dodávkou systémů oplocení zahrad a domů (ploty, pletiva, brány, branky, vrata, vrátka) na klíč. V nabídce více standardních rozměrů.


Ozdobné tvarování ve vrchní části - Frank. Plotová plaňka Frank 18x94mm. Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější Stránka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky