pondělí 25. září 2017

Zahradnictví srch

Díky spojení pěstování a prodeje můžeme svým zákazníkům nabídnout kvalitní rostliny za příznivé ceny. Nacházíme se v obci Srch, km od Pardubic směrem na Hradec Králové. Rádi vám pomůžeme při výběru z široké nabídky okrasných rostlin a poradíme s jejich pěstováním.


Pro oblast: Pardubice, Chrudim, Hradec Králové, Lázně Bohdaneč, Holice, Přelouč, Sezemice, Kolín, Poděbrady, Jaroměř, Jičín, Havlíčkův Bro Kutná. Ovocné stromky, drobné ovoce, trvalky, skalničky, jehličnany a spoustu dalších rostlin.

Provozní doba: Po - Pá: - hod So - Ne: - hod. Parkování v areálu zahradnictví. Zkuste to prosím později. Prodáváme zahradnické potřeby, květináče, substráty, hnojiva, aj.


Zahradnictví nabízí řezané květiny, pokojové rostliny, trvalky, dřeviny, stromky. Advanced search (Pets, pool, internet,) You do not have time to search? Rozšířené vyhledávání (domácí zvíře, bazén, internet,) Nemáte čas hledat?

Zároveň sledujeme nejnovější novinky a trendy v zahradnictví. Spolupracujeme s ověřenými převážně českými školkaři, aby většina nabízených rostlin byla vypěstovaná v našich klimatických podmínkách. Při nákupu velkých sazenic nebo většího množství rostlin Vám můžeme zajistit dopravu. Rozšírené vyhľadávanie (Domáce zviera, bazén, internet,) Nemáte čas hľadať? Pěstování a prodej dřevin na živé ploty, jehličnaté a listnaté keře, popínavé a vřesovištní rostliny, okrasné.


Velkoobcho maloobcho prodej. Havlíček Marek Pardubice - Srch , V Uličce 9. Okrasné školky, zahradnictví. Chybí nějaká firma v našem katalogu?


Napište název firmy, odkaz na její webové stránky nebo IČO. Adresa zobrazit na mapě. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Navrhujeme a realizujeme zahrady na míru, o které umíme profesionálně pečovat. Ozvěte se nám ještě dnes s vaší představou a využijte konzultace zdarma. Skip to Search Form Skip to Navigation Skip to Page Content Yelp.

V kategorii nalezete také řemeslníky a firmy z kategorií Pěstování, Sadovnictví, Zelenina, Pěstování Květin, Květinářství. Firmy z Pardubického kraje. Firma s názvem FARMA SRCH a. Společnost je stále aktivní.


V jejím vedení se dosud vystřídalo osob. Naše zahradnictví se specializuje na pěstování a prodej okrasných rostlin. Nabízíme veškeré služby pro firemní i soukromé klienty. Najděte firmy a služby ve svém okolí.


Nejlepší Nakupování - Srch , Pardubický kraj. Novotná Jana - Vyšívání, Ing. ZAHRADNICTVÍ HAVLÍČEK - V Uličce Srch ZDRAŽIL JAN - Na Obci 30 Srch ZELINKA JI ŘÍ - Na Kopečku 8 Srch ZŠ A MŠ Srch - Pohránovská 3 Srchweb. SVOBODA LUKÁŠ-STAVEBNÍ SPOŘENÍ. Další používané termíny označující dílčí části krajinářské architektury a související obory: zahradní design, zahradní architektura, architektura, zahradnictví.


Sadovnictví, sadovnická tvorba, sadovnická projekce, sadovnické úpravy, jsou dnes již zastaralé pojmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky