úterý 26. září 2017

Dřevěné kuly

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Stoprocentním zájmem dřevo nakoupit ve stoje, zpracování, svoz, třídění - manipulace, pořez - odkorňování, výroba paliva a jiných. Prodej dřevěných kůlů, palisád a půl palisád.


Dále pak výrobků z nich. Kůly vyrobené touto metodou, jsou vhodné zejména do vinic, na výstavbu oplocenek a všude tam, kde není zapotřebí přesného opracování, popřípadě je požadováno zachování přirozeného vzhledu. Použití impregnovaných dřevěných kůlů nebo také pod jiným názvem vyvazovací kůly ke stromům je široké.

Dřevěné KŮLY KE STROMŮM impregnované. V tomto případě se k ukotvení používají tři kulatiny a příčky. Kůly nejsou impregnovány, proto je vhodné je impregnací před použitím pro delší životnost opatřit. Vše pro elektrické ohradníky skladem ! Podívejte se do našeho e-shopu! Prodám dřevěné kůly s ukotvením ( není na fotce jedná se o kovové ostny do země) - 9ks a kusů kulatiny od firmy LESOSERVIS.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Kůly, půl kůly, zahradní nábytek.

Tam, kde tolik neřešíte vzhle přicházejí na řadu naše smrkové kůly, jejichž hlavní předností je nízká cena. Budete-li mít o ně zájem, zašlete nám poptávku, kterou individuálně zpracujeme podle množsví a rozměrů Vámi požadovaných hranatých akátových nebo dubových dřevěných kůlů. Impregnace či odkornění na přání zákazníka. Doprava dohodou Cena je Kč za kus půlený, Kč za celý kůl. Již přes let vyrábíme dřevěné kůly a palisády.


Cylindricky frézované, tlakově impregnované dle DIN. Tento upevňovací prvek pro dřevěné konstrukce je vhodný pro upevnění pole nejen na strom, ale i na beton, cihlový zdiva. Je vyrobena z pevné oceli. Popis: Prodám hotové dřevěné kůly na oplocenky.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vyrábíme dřevěné kůly, sloupky různých průměrů, vyvazovací kůly ke stromkům, frézované plotové latě, palisády, plotové dílce a jiné řezivo. Vzpěry 80cm cena dohodou, vzpěry se dají použít jako týnky na plot. Tak se kdysi imregnovali dřevěné sloupy elektrického nebo telefónního vedení.


Dokonce byli celé potřené térem i nad povrchem půdy. A takový sloup mám na chalupě už let v zemi. Nabízíme dřevěné smrkové kůly v délkách m, o průměru - cm.

Kůly jsou vhodné pro zemědělce, ke stavbě pastevních areálů. Různé šířky, různé tloušťky, různé povrchy, různé zpracování, dřevěné terasy REAL DECK Vám nabízejí více než kombinací k výběru. Dřevo na terasu nejsou však jen terasová prkna po kterých chodíte, ale jsou to i podkladní hranoly pod terasy, výškově nastavitelné terče, spojovací vruty a vhodný typ terasových olejů.


Sortiment našich výrobků zahrnuje okrasné a účelné palisády, loupané kůly, praktická oplocení pro zvířata, dřevěné ploty, opěrné kůly či vyvazovací kůly ke stromům. Realizujeme i samotné stavby jako jsou dětská hřiště, zahradní pergoly či zahradní altány a podobně. V této oblasti máme velmi bohaté zkušenosti.


Provádíme rekonstrukce starých trubkových. Lze je využít i na stavbě pro jednorázové, rychlé a účinné oplocení stavebního pozemku. Dřevovýroba, palisády, tlaková impregnace, kůly, kolíky, kůly smrkové, plotové dílce, pískoviště, houpačky, stavební řezivo, trámy, katr, pila.


Stavíme masivní dřevěné ploty a ohrady vhodné zejména do venkovského prostředí. Našimi zákazníky jsou zejména majitelé venkovských usedlostí, ponzionů, zemědělských farem, koňských stájí, chat a chalup po celé ČR a SK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky