středa 27. září 2017

Plynová vzpěra fabia

Große Vielfalt von Gebrauchtwagen. Alle Marken mit Preisen und Fotos. Kancelárske potreby už zajtra vo Vašej kancelárii v celej SR! Výhodné ceny, nakupujte priamo od distribútora! Plynová vzpěra kapoty motor.


Nová plynová vzpěra Specifikace: viz Technické parametry Výrobce garantuje stejnou kvalitu jako originál.

Záruka roky, doklad s DPH Možnost. Na objednávku do pracovních dnů. Tuning karosérie) Hodnotenie produktu:. Po odjištění kapoty motoru se díky namontované plynové vzpěře Milotec kapota daleko snáze vyzdvihne a po vyzvednutí sama drží bez dalšího zajištění. Největším problémem starých vzpěr jsou nízké teploty, při kterých ztrácejí schopnost vytlačování.


Tak to já dneska taky koupil něco v naší mototechně nevím co to přesně je je tam napsáno fabia ale stály 2za kus takže asi neoriginály. KODA FABIA HB,COMBI-ZADNÍ PLYNOVÁ VZPĚRA dovoz. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!

Postaráme se o bezpečné a. K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Vďaka tomu u nás kúpite najlacnejšie diely. Dodáváme a navrhujeme plynové vzpěry pro použití v automobilech, domácnostech (nábytku) a ve strojírenských aplikacích. Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies pro zobrazení cíleného obsahu, reklamy a pro účely sledování návštěvnosti.


Pasuje na všechny Fabie I. Demontováno z vozu - viz popis níže. Pro ujasnění, zda-li Vám bude pasovat. Pokud vim, tak se to fakt neda vypnout. Myslim, ze to takto dela cely koncern.


Před lety jsem kupoval na feldu neorigo za 120kč a drží to ted takže v tomhle případě bych se neorigo dílu nebál. Na modely Fabia značky Škoda nabízíme Podpěra plynová 5. Jedná se o originální náhradní díl s dlouhou životností. Zemí původu tohoto produktu je OE. Teplice, cena 100Kč, od jaroslav. Popis: Prodám plynovou vzpěru - tých.


Roomster Určeno pro vozy: Škoda Fabia II. Doručení na dobírku: Česká pošta: 1Kč pouze znaky a nápisy a drobné věci co se vejdou jako.

Jednotka airbagu pro volant strana řidiče, Airbag Škoda Fabia III, Octavia III,. Světlo brzdové přídavné Škoda Octavia II,. Nabízíme velký sortiment všech Fabia I. Prodej náhradních dílů pro vozy značky Škoda a Volkswagen. Osobní odběr na prodejně PO-PÁ od 8. Možný i osobní odběr na prodejně v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky