čtvrtek 28. září 2017

Fixinela proti plísni

ES (EINECS): Neuvádí se - sm ěs. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení,. Vhodný na odstranění plísní na stěnách, omítkách, betonu, kolem kuchyňského. Má okamžitý a dlhodobý účinok, bez zápachu, neobsahuje chlór.


Skladování: Přípravek skladujte v uzavřených originálních obalech v suchých a chladných prostorách, při teplotách 5-C. Fixinela proti plesni bieliaca 5ml.

Tekutý biocídny prostriedok vhodný pre likvidáciu plesní na stenách, omietkach, betóne, okolo kuchynského zariadenia, drezov, vaní, umývadi. LARRIN proti plísni s MR 500ml. Dezinfekční prostředek ničí plísně,bělí spáry a rozjasní zašlé povrchy,dezinfikuje,ničí bakterie a. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Vhodný pro likvidaci plísní na povrchu materiálů, zařízení, nábytku a rámech oken, kolem kuchyňského zařízení, dřezů, umyvadel, ve spárách v koupelnách, v okolí van, sprchových koutů, bazénů apod. Second to none business to business wholesale marketplace.


Together, we create an ecosystem of SMEs that will empower communities across the European Union. Další slevy čisticích prostředků na Kupi. Napíšte recenziu ako prvý.

Bělicí a dezinfekční prostředek. SAVO Čistící prostředek na koupelny a plíseň ve spreji 5ml. Je vhodná pro odstranění plísní na.


Matná disperzní barva ředitelná vodou s konzervačním filmem (PT 7). FIXINELA proti plísni bělicí 5ml. Nejčastěji se s plísní setkáme v kuchyni a koupelně, kde je vyšší kondenzace vody a horší možnost odvětrávání. Fungicidní účinne látky.


Váš košík je zatím prázdný. Produkt skladom, pripravený na odoslanie. Doručenie do 48h, doprava zadarmo od 59€.


My s tím bojujeme taky, vezmu na vatu savo proti plísni a potírám ty okenní gumičky. Na plíseň pokud není až tak razantní je fixinela na plísně bez zápachu. Vhodný je na likvidáciu plesní na stenách, omietkach, betóne, okolo kuchynského zariadenia, drezov, vaní, umývadiel, sprchových kútov a bazénov. Specialisté na drogerii a kosmetiku.


Slouží k ochraně proti plísni šedé na jahodníku. Chrání rostlinu před napadením (prevence), ale také po infekci (kurativní účinek). Savo proti plísním koupelna 5ml.


Kombinovaný fungicidní přípravek se systémovým a kontaktním účinkem ve formě dispergovatelného prášku k ochraně proti peronospoře révy, plísni. Vydezinfikuje veškeré povrchy a zanechá je krásně vybělené.

Nejlevnější e-shop Akční domácnost. Zboží za akční ceny, slevy. Eternal In Steril je nátěr trvale zabraňující výskytu plísni v interiéru. Zákazníky ověřené a spolehlivé řešení na boj s plísní ve zdivu. Odstraňuje hrdzu, vodný kameň a iné usadeniny.


Zanechá povrch bez choroboplodných zárodkov a pôsobí i preventívne proti tvorbe baktérií. Návod na použitie: Prípravok nastriekajte na znečistené miesto, nechajte pôsobiť podľa intenzity znečistenia a. Působí hloubkově a preventivně proti růstu plísní, řas, mechů a lišejníků na omítkách, pískovci, betonové dlažbě, náhrobních kamenech, střešních krytinách a jiných savých a nesavých podkladech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky