úterý 26. září 2017

Oválný bazén mountfield

Zkuste přivřít oči a představit si, jak by se asi ten který bazén vyjímal právě na Vaší zahradě, u Vašeho domu. Jak se jeho hladina třpytí ve slunečních paprscích a jak se v letním parnu s požitkem noříte do osvěžující a křišťálově průzračné vody. Zdánlivě nemožné můžete lehce změnit ve skutečnost. Bazény Azuro Vario jsou ozdobou každé zahrady. Nabízíme bazény kruhové či oválné.


Ze široké nabídky bazénových technologií a příslušenství si můžete vybrat taková zařízení a výrobky, které přispějí ke zvýšení komfortu a zpříjemní a zjednoduší obsluhu Vašeho bazénu.

Oválný bazén se schody zabudovanými v boční (delší) straně. Základní provedení bazénu má hmotnost 1kg. Kruhové bazény Swing jsou samonosné - stačí nafouknout prstenec, napustit vodou a stěna se sama zvedne. Nadzemní bazény Marimex - nejrychlejší cesta ke koupání je náš nadzemní bazén. Vytvoří Vám luxusní prostředí moderní zahrady.


Oválné bazény od předního českého dodavatele. Požíván jako nadzemní sezony, dva roky s novou plachtou. Kvalitu a čerstvost materiálů máte zaručenou.

Obrázek ukazuje nejen schody opatřené protiskluzovou úpravou, ale také instalaci samotného bazénu, včetně příslušenství. Díky nesériové výrobě si můžete přiobjednat například protiskluzový povrh právě na Vámi chtěnou stranu bazénu. Nemusíte si přizpůsobit zahradu pro Váš bazén, my vyrobíme bazén pro Vaši zahradu. Zatímco nadzemní bazén byste museli na konci léta uložit k zimnímu spánku, v zapuštěném bazénu si můžete užívat radovánek v příjemně teplé vodě od jara až do podzimu.


Díky kvalitnímu zastřešení a širokému výběru příslušenství pro ohřev bazénové vody si totiž koupací sezónu snadno prodloužíte na většinu roku. Poradíte na koho se obrátit, pokud chci obdélníkový nebo oválný bazén z nerezových dílů zapuštěný do země o rozměrech 5×a hloubce případně včetně filtrace a příslušenství? Na jakou cenu bych se mohl dostat? Bazén čili dovolená na zahradě - Využívaným trendem je sestavit si bazén přímo na míru a zároveň si navolit víceúrovňové dno. Velmi snadná montáž(samodržící konstrukce),výpustný ventil,kvalitní materiál.


Ocelová stěna bazénu o tloušťce mm je oboustranně chráněná antikorozním žárovým zinkováním a ochranným lakem, který zaručuje dlouhou životnost zapuštěných bazénů. Kterýkoliv bazén z naší nabídky Vám tak teď můžeme nabídnout jen za třetinové ceny. Teď si bazén zajistíte a my Vám ho na jaře přivezeme a postavíme.


Naše zahradní zapuštěné plastové bazény jsou vysoce kvalitní a jsme schopni díky tomu že jsme výrobci, navrhnout a z. Mať bazén na vlastnej záhrade prináša rodine celú radu výhod. Jeho zakúpenie je vkladom do kvality života a zdravia celej rodiny a zároveň veľmi múdrou. Dodáme vám plastový venkovní bazén do země na míru za skvělé ceny Naší prioritou je orientace na zákazníka přímo z výroby. Díky tomu vám nabídneme bazény plastové přesně podle vašich požadavků a za skvělé ceny.


Jímky na dešťovou vodu vám opatříme prostupy dle požadavků a to zdarma!

Váš bazén ochrání hlavně jeho zastřešení. Proto systémy zastřešení nabízí mnoho prodejců bazénů. Mountfield nabízí rovněž zastřešení bazénu. Zastřešení chrání Vaše děti a domácí mazlíčky před pádem do bazénu.


Po usazení plastového bazénu a zapojení potřebné bazénové technologie se bazén zasypává suchou betonovou směsí se současným napouštěním vody do bazénu podle návodu. Luxusní oválný bazén s konstrukcí a objemem vody 7. Skladem – můžete mít 05. Objednáte dnes do hod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky