pátek 29. září 2017

Kamenné sochy do zahrady

Výrobky z přírodního kamene jsou vhodné pro dům i zahradu. Nabízíme kamenné fontány různých velikostí a barev z mramoru, onyxu, břidlice, vápence, žuly, pískovce a čediče. Kamenné sochy zvířat vyrobené z žuly, vápence nebo z mramoru.


Dále v naší nabídce najdete kamenné koule, zahradní pítka, kamenné lavičky, kamenné mostky nebo zahradní umyvadla z přírodního kamene. Cena: € 2skladom v šedej patine alebo do dní. Trpaslík z betónu A1Záhradný betónový.

Váš dům, byt či zahradu. Dekorace do zahrady i do bytu umělý kámen, zahradní vázy, kamenné květináče, květinové nádoby, kašny, zahradní sochy , fontány. Zahradní sochy jsou vyrobeny z umělého kamene-pískovce v ČR.


Tyto zahradní dekorace z umělého pískovce nabízí kvalitní design za příznivé ceny. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pískovcová socha (nebo socha z jiného kamene) však může být dominantním dekorativním prvkem vaší zahrady nebo interiéru. Kamenné produkty do domu i zahrady dovážíme z celého světa nebo je sami vyrábíme – jsou originální a jedinečné.


Sochy , zahradní doplňky. Záhradné betónové sochy a sošky ako vodník, kvetinárka, trpaslík.

Sošku můžete umístit jak domů, tak do zahrady. Jelikož plast nezapadá do přirozeného prostředí zahrady , používají se na něj ke zjemnění různé sedáky. Rada na závěr Věříme, že jsme vás při výběru zahradních doplňků inspirovali.


V tejto kategórii Vám ponúkame širokú škálu doplnkov pre vašu záhradu. Pokud však chcete ozvláštnit své vodní prvky , bude právě sklo tím pravým. Velké sochy z umělého pískovce mohou být dominantou v každé.


Nakupujte Kamenne sochy do zahrady nejlevněji na trhu. Kamenné a cihlové prvky bývají však obvykle v zahradě umístěny natrvalo (pokud jsou spojeny maltou), a proto zvažte všechna pro a proti, abyste později nelitovali. Kamenným lavičkám a sedákům nelze upřít jejich kouzlo.


Pokud tedy už máte na zahradě cihlovou či kamennou zeď, hodí se do ní i nábytek ze stejného materiálu. Stačí z něj vybudovat jen zákla sedací část i stůl lze vyřešit naimpregnovaným či jinak ošetřeným dřevem. Dekoračné kamene do záhrady sú to predovšetkým dekoračné štrky a okruhliaky, skalkové a solitérne kamene a kamenné stĺpy a nepravidelné štiepané obklady, dlažby a šlapáky. Ide najmä o mramor, vápenec, travertín, lávové kamene, žulu, štrk a iné.


Kámen jako stavební materiál. Přírodní nebo umělý kámen? Jen ho nezapomeňte vždy před příchodem prvních mrazíků uklidit do sklepa nebo do garáže.


Pomineme-li zahradní lucerny, pak tento materiál v našich zahradách příliš k vidění nebývá. Predaj okrasných i exotických rastlín, vlastná produkcia trávnatých kobercov v trávnikovej škôlke, japonské bonsaje, ale i ovocné dreviny pre vášnivých.

V našem e-shopu najdete také stylový zahradní nábytek a možnost kombinovat tyto prvky. Většina původních soch v zahradě byla součástí Valdštejnovy sbírky, některé kopie byly do zahrady umístěny nově ve 20. Pozdně barokní kamenné sochy Apollona , Diany a Hérakla byly do zahrady umístěny kolem poloviny 18.


Showing 1–of Buddha – Budha – zahradní socha – soška z lávového kamene – šedá – 38cm – gesto meditace. CZ is je jedním z největších online srovnávačů pro Česko, kde můžete srovnávat ceny a produkty z mnoha online obchodů a najít ty nejnižží. Keramické sochy dodají vašemu bytu i zahradě život. Pořiďte si některý z originálních uměleckých výtvorů z Fler. Ak máte doma napríklad starý dáždnik, pneumatiky, alebo napríklad aj staré topánky, môže z nich vytvoriť napríklad úžasné kvetináče do záhrady.


A to ani zďaleka nie je všetko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky