středa 2. srpna 2017

Pálenice prodej

Pěstitelské pálenice ovocné lihovary a destilační zařízení. Vítáme Vás na webových stránkách společnosti Kovoděl Janča s. Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem destilačních technologií všech typů a velikostí, s kotli určených zejména na zahraniční trh o objemech od litrů, až po velké instalace pěstitelských pálenic a ovocných lihovarů do objemu. Odpeckovací stroj slouží k mechanické separaci pecek z výpalků ovocných kvasů jako jsou švestky, meruňky, ryngle a mirabelky nebo švestek při výrobě povidel.


Pálenice a jejich výroba.

Součástí pálenice je čidlo. Dodavatelem technologie byla DESTILA a. Prodej kvalitního českého ovoce v maximální kvalitě, prodej sazenic jahod (frigo sadba) a domácích jahodových, malinových a ostružinových džemů. Společnost Hanácká pálenice Těšetice s. Odedávna se zde pěstovalo ovoce a tato staletá tradice se objevila i ve znaku obce.


Případem radvanické pálenice se dříve zabývali i policisté. Ti prověřovali, jestli nedošlo k přečinu ohrožování zdraví závadnými potravinami z nedbalosti.

Policejní komisař věc ale odložil, protože se v průběhu vyšetřování nepodařilo zjistit skutečnosti, které by opravňovaly k zahájení trestního stíhání konkrétní osoby. Prodej sirupů a produktů značky Ullersdorf probíhá celoročně. Modely mobilní pálenice jsou vyráběny v malých limitovaných sériích a jejich precizní zpracování, funčnost a použití kvalitních kovových materiálů z. Areál pěstitelské pálenice v Ostravě-Radvanicích s kompletním provozem včetně kancelářských prostor, skladů a šaten se objevil v nabídce jedné z. Chladiče pro domácí pálenice a destilační zařízení.


Vyrábíme jednoplášťové i dvouplášťové pěstitelské pálenice. Prodej domácí pálenky - pravého ovocného destilátu. Přidat firmu do hromadné poptávky. Princip této pálenice si zakládá na pálení ve dvou měděných kotlích. Cukerné výluhy z bylin a zahuštěné a doslazené ovocné šťávy jsou tradiční výrobky.


Vysoká koncentrace cukru zajišťuje konzervaci a trvanlivost. Více zde Prodej okrasných lahví na vámi vypálený destilát, více zde. Sirupy jsou balené ve stylových lahvích s etiketou z ručního papíru. Kompletní vybavení pšstitelské pálenice.


Na model pálenice jsme použili kvalitní hliníkové slitiny, s černým eloxovaným povrchem, který výborně odolává korozi i vysokým teplotám.

U modelu mobilní pálenice uplatňujeme stejné technologie a postupy, které používáme při výrobě dílců pro náročná průmyslová zařízení, elektroniku a letectví. Nabízíme také prodej destilované vody na ředění destilátu i pro jiné účely a prodej pecek na topení. Kde můžete lhenickou ovocnou šťávu koupit? Použitá jednokotlová pálenice s destilačním kotlem o užitném objemu 6litrů, otop plyn.


Garance výrobce - výrobek firmy J. Dostupnost servisu i ND. Pěstitel může do pálenice přivést svou úrodou buď ve formě surového ovoce, anebo, je-li zkušenější, ve formě kvasu. V prvém případě se o vše důležité postará pálenice.


Od odpeckování, přes výrobu kvasu až po stočení do lahví. Na pěstiteli je jen dodat čerstvé a čisté ovoce. Tradiční šetrné zpracování a následná vícenásobná destilace dotváří charakter nezaměnitelných autentických destilátů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky