pondělí 28. srpna 2017

Guzzini rychlovarná konvice

Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.

Rychlovarná konvice GUZZINI dělá čest svému jménu. Nyní ji v INTERSPARu dostanete se slevou. Stačí posbírat bodů v našem věrnostním programu. Průhledná ryska na boku konvice je navíc zárukou toho, že můžete vždy vařit jen tolik vody, kolik potřebujete, čímž šetříte energii, životní prostředí i své výdaje. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.

Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Konvice s průhledným víkem, které velmi snadno otevřete pomocí tlačítka na rukojeti. Dále světelná kontrolka v modré barvě vás bude informovat o chodu konvice a vodoznak na jedné straně o objemu vody v konvici.


Elegantní a stylová rychlovarná konvice je nezbytným doplňkem do každé moderní kuchyně. Teplotu vody nastavíte pouhým sklouznutím prstu. Podívejte se na aktuální letáky Albert případně na aktuální produkty z kategorie Elektronika a bílé zboží nebo vaření.


S objemem l je tato rychlovarná konvice ideální volbou pro domácnosti, ve které žijí pouze 2. Milovníci zdravých ovocných i zeleninových nápojů sáhnou po odšťavňovači. S odšťavňovačem si svůj lahovný nápoj připravíte kdykoli v pohodlí domova a vždy víte, co do něj dáváte. Navíc díky výrobníku ledu si je můžete příjemně vychladit ledovými kostkami. Design ve stylu Vintage, s dlouhým seznamem barevných variant, dělá z chladniček z kolekce Retro jeden z ústředních prvků vašeho domova. Spotřebiče na přípravu nápojů - m. Velkoobchod a maloobchod potřeb pro domácnost.


Náš široký sortiment zahrnuje sklo, porcelán, nože a příbory, hrnce, konvice, pečící formy, potřeby pro sport a turistiku aj. Gastrohit - největší internetový bchod s gastrotechnikou Prodej gastronomického a potravinářského zařízení. Kompletní dodávky a vybavení gastronomických provozů, prodejen potravin, barů, atd.


Provádíme návrhy projektů a zajišťujeme kompletní realizaci projektu.

Postaráme se o bezpečné a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Guzzini , to je italská elegance v kuchyni. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Máte vybrané filtry: rychlovarna konvice. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies.


Funkce hodin je integrovaná do rukojeti. Pro snadnou manipulaci má rychlovarná konvice otočnou základnu o 3stupňů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky