středa 23. srpna 2017

Dekorační klec

Krásným bytovým doplňkem. Drátěná klec je půvabná sama o sobě, ale můžete ji ještě různě ozdobit. Velmi působivě bude vypadat s umělými nebo živými květinami, které vložíte dovnitř nebo omotáte kolem drátků.


Další možností je vložit dovnitř větší nebo několik menších svíček a vytvořit si tak netradiční svícen. Ptačí klec , ozdobná dřevěná ptačí klícka, kovová černá ptačí klec.

Králík dům - dělat buňky samy dekoračních kamenů. Jaký by měl být ideální klec pro dekorační králíka? Je velmi důležité, aby lóže v vašeho. Popis: Nabízím dekorační klec bílé barvy.


Kovová dekorační klec s bílá s patinou v. Vhodná na svatební aranže, květinové dekorace. Klec je otevírací, zdobená. Je vhodná jak pro holubičky,tak i ke vhazování svatebních blahopřání.

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Buňka je rozdělena na prostor pro volný pohyb králíků a na spaní. Stylová kovová klec zdobená ze čtyř stran kovovými růžemi. Klícka se otevírá odklopením vrchní části. V případě zájmu Vám zboží ušijeme na míru.


Z tohoto sortimentu šijeme na míru závěsy, roletky, japonské stěny, polštářky, ubrusy, kapsáře, zavinovačky, povlečení. Dekorační látka je prodávána na metráž. Romantická bílá klec na čajovou svíčku. Dodáváme s čajovou svíčkou ve tvaru ptáčka. Ferplast klec pro ptáky LUNA černá s dekorací.


Vám zaručí příjemný a pohodlný domov pro Vašeho opeřence. Dá se dekorovat podle aktuální roční doby. Zajímavý doplněk vašeho bydlení.


Pro efektivní nákup se prosím přihlaste. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Může to být klec , svítilna, venkovní lustr.

Má zvedací dvířka, třeba na výměnu potravy, nebo žárovky. Klasická tradiční dekorace. TIP Při objednávce zboží nad 3. Závěsná dekorační klec Závěsná dekorační klec bude ozdobou v prostorách Vašeho domova.


Jedná se pouze o průřez klece, který je vhodný k pověšení na stěnu. Kovové klícky jsou velmi oblíbenou dekorací na svatbu laděné do provence nebo retro vintage stylu. Bílá klec na podstavci k dekoraci, ozdobu nebo jako krásný dárek. Může se hodit do obývaného interiéru i zahrady.


Na postavení i zavěšení. Doma můžete do klece vložit svíčky a využít ji jako netradiční lucernu, venku zase do klece ukrýt malou rostlinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky