čtvrtek 24. srpna 2017

Folie do jezírka

Dále nabízíme PVC fólie Fatrafol , které jsou odolné vůči vodám o různé tvrdosti, odolné vůči mechanickému poškození, zdravotně a ekologicky nezávadné. Hlavní výhoda jezírka izolovaného jezírkovou fólií je, že při budování můžete změnit tvar a velikost, nejste omezeni podstatně ničím. Roztažnost fólie do jezírka tím pádem prodlužuje životnost rybníčku, neboť při pohybu podkladu nedojde k poničení, a nebudete tedy muset folii často měnit! Kvalitní jezírková fólie musí mít nejen tvarovou stálost , ale musí být odolná proti povětrnostním vlivům (mrazu aj.), proti slunečnímu UV záření, ozonu.


Folie svařovaná z pásů o šíři m. Fólie pro výstavbu jezírka.

Vhodná pro hloubku m. Pro vybudování zahradního jezírka můžeme použít dva základní typy materiálů. Prvním z nich jsou hotové plastová jezírka , tím. Jezírkové fólie mají velkou. Pokládku a izolaci provádíme pomocí kvalitní špičkové pistole Leister a automatu Leister , který zaručí 1 dvojitý svár.


V případě vysoké členitosti a schodů nutno zaslat foto detaily schodů. Se zvětšující se hloubkou jezírka musí fólie vydržet více. Při výběru jezírkové folie je důležité dbát na odolnost vůči UV záření, jinak se stane nepevnou a křehkou.

Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn. Před ukládáním fólie do výkopu se musí odstranit ostré předměty a kořeny a na dno jezírka se položí netkaná textilie jako ochrana proti průrazu.


Tloušťka je mm a šířka m. Jedná se o PVC fólii vhodnou pro okrasná zahradní jezírka. Při stavbě jezírka je nezbytné vysypat podklad před položením jezírkové folie pískovým podkladem. Neškodí rostlinám ani zvířatům. PVC jezírkové fólie jsou vhodné pro okrasná zahradní jezírka.


Pokud chcete budovat koupací jezírko, použijte kaučukovou fólii (EPDM). Dodáváme čerpadla a filtry pro zahradní jezírka , podvodní světla, světla do zahra hladinové sběrače, přípravky pro úpravu vody (chemické přípravky), likvidátory řas, vzduchovací motory, ohřívače, rozvody, ventily a řadu dalších doplňků a příslušenství pro zahradní jezera, biotopy a bazény – tedy veškerý sortiment, který k budování a údržbě. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter.


Kvalitní folie má velkou průtažnost ,je přizpůsobená případné nerovnosti podkladu a odolná proti prorůstání kořenů rostlin. Skelet PP pro zahradní a koupací jezírka. Plastový materiál plní funkci opěrné konstrukce i vodotěsné vložky.


Folii nejdříve uložíme do středu jámy a postupně ji rozložíme do stran. Následně ji co nejvíce napneme, ale dbáme na to, by folie věrně kopírovala dno.

Pokud je jezírková folie položena, snažíme se v rámci možností vyhladit záhyby (po folii se pohybujte bez bot), případně přebytky složíme do kapes. Vysoká měkkost této folie zajišťuje, že při tvarování nebudou vznikat nevzhledné záhyby tak jako u méně poddajných fólií. Dno bez záhybů je ideální, neboť v záhybech se vždy usazují nečistoty, což následně ovlivňuje kvalitu vody.


V nabídce máme pouze kvalitní jezírkové fólie FATRA. Nabízené jezírkové fólie jsou nezávadné jak pro ryby, tak. Ovšem svařování u této tloušťky je také poměrně problematické, proto doporučujeme její položení do jezírka v celku, kdy však vznikají nevzhledné přehyby, ve kterých se navíc zachycuje velké množství nečistot.


Ideální tloušťka fólie je mm. Je dostatečně tlustá, tudíž nedojde k žádnému protrhnutí či prodření. Navíc se dá skvěle svařit, tudíž.


Patří k nejpoužívanějším fóliím při stavbě jezírek. Vybírejte z naší nabídky kvalitních fólií Fatrafol. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Chrání jezírkovou plachtu předprorůstáním kořenů a zabraňuje před proražením a mechanickým poškozením v důsledku tlaku vody na podloží jezírka.


OASE – kouzelný svět vody a jezírek. Tak jako se bez vody neobejdou lidé a zvířata, ani zahradu si nemůžeme představit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky