čtvrtek 31. srpna 2017

Krejčovský metr

Entdecken Sie das METRO-Sortiment. Jeden Monat neue Produkte. Einfach alle Prospekte online ! Krejčovský plátěný metr. This feature is not available right now.

Nejen že poslouží pro měření tělesných rozměrů, ale i přeměřování střihů, nábytku atd. Tam, kde je z lícní strany např. Tato webová stránka používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Pokud budete nadále prohlížet tyto.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Je to páska vyrobená z látky, plastu, skelných vláken nebo oceli. Dřevěný metr krejčovský hranatý.

Schválený pro měření v obchodech a institucích v celé EU. Metr je určený k přesnému měření. Svinovacím metrem můžete pohodlně změřit například obvod. Z jedné strany je stupnice v centimetrech a milimetrech, z druhé strany stupnice v palcích. Po obou stranách jsou uvedeny jednotky v cm.


Můžete vzít metr z libovolné strany, vždy začíná od cm. Volba barvy je možná jen v případě dostatečné zásoby barev na skladě (v případě výběru barvy uveďte do poznámky). Schneiderbandma ß Neutrum n. Beispiele ausblenden Beispiele anzeigen.


Oboustranný: z jedné strany má stupnici v centimetrech, z druhé - v palcích S klíčenkou pro zavěšení V praktickém pouzdru, ze kterého okamžitě vysunete. Používáme cookies, abychom Vám mohli poskytnout co nejlepší obsah na míru. Ručně sukovaný náramek přátelství z bavlnek. Pásmo je volitelně měřeno na obou stranách. Jednoduchá a praktická manipulace činí tento metr užitečným nástrojem pro šití a ruční práce.


Cena je uvedena za ks. Barva dle skladových zásob.

Oranžový metr je pro čtení černé stupnice zprava doleva. Tagy: šatovky, kostýmovky, plášťovky, kabátkovky, košilovina, dětské látky, oblekovka, plášťovka, kalhotoviny, dekorační látky, oděvní látky. Do hodnocení prosím pište informace, které jsou užitečné zejména pro ostatní zákazníky.


Kromě komentářů týkajících se přímo. Další hned u Kulaťáku (u stanice metra Dejvická). Také mě napadá Tesco, v oddělení textilu. Základní krejčovský svinovací metr za dostupnou cenu v šíři 7mm a délce 150cm pro běžné měření. Právě pro vás připravujeme nové látky.


Nyní se můžete těšit na vzorované úplety. Následovat budou jednobarevné a náplety. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku.


Plastový flexibilní metr s perfektní čitelností velkých číslic s kovovým ukončením. Celková délka je 1cm. Dodáván v různých barevných odstínech.


Existuje spousta důvodů, proč lidé chtějí znát své míry – šití oblečení na zakázku, nákup oblečení, nebo třeba hubnutí. Pro každý účel je nutné míry vzít jiným způsobem, ale v tomto článku najdete základní pokyny, které vám pomohou začít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky