pátek 25. srpna 2017

Zahradnictví žihle

Provozujeme zahradnictví. Prodej ovocných stromků, okrasných keřů, stromů, byline. Zahradnictví Iveta Antošová. Vše se snažíme nabízet v co největším sortimentu, v co nejlepší kvalitě.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt zahradnictví basík. Pro domluvení schůzky nás kontaktujte. Mucha Ivo - Túje na živý plot.


Hlavní pěstitelskou činností jsou sazenice trvalek a skalniček v kontejnerech a cibuloviny. Náš statek najdete v obci Žihle, v okrese Plzeň. Zabýváme se chovem a prodejem prasat, výrobou krmiv a krmných směsí. Nabízíme veškeré produkty rostlinné i živočišné výroby.


Poskytujeme také různé služby pro zemědělství a zahradnictví. Jeho současný stav je tristní a proměna. V ceně dodávek bude zahrnuta i doprava na místo určení – objekt Školního statku Hořice , ul. Specializujeme se na návrhy okrasných zahrad rodinných domů a úpravy zeleně u. Vaše zpráva byla úspěšně odeslána.


Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci. Kácení a ošetřování stromů. Návrhy a realizace zahrad. Slovensko Německo Polsko Rakousko Rusko.


Nabídka zeleninových a květinových sazenic, prodej řezaných květin, hnojiv, substrátů, nádob a nářadí. Dále pěstujeme rostliny pro výsadbu živých plotů - keře, thuje, tisy. Také roubujeme drobné ovoce - rybíz a angrešt.


Firma s názvem Žihelský statek, a. Společnost je stále aktivní. V jejím vedení se dosud vystřídalo osob. Penzion Kateřina a Grill Bar Kralovice.


Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Fasádu každého domu zateplí firma D-BAU s. Zateplení budov je základem snížení. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů. Nabídka stromů, keřů, okrasných květin, travin a vodních rostlin včetně zakládání i údržby zeleně.


Poskytovanie záhradníckych služieb, zakladanie trávnikov a skaliek, výsadba stromov, realizácie závlahových systémov a jazierok a rekonštrukcie starších záhrad. Tato stránka obsahuje výpis dat z různých rejstříků pro firmu DISTRIBUCION EUROPE s. Výpis obsahuje aktuální i historická data z obchodního rejstříku (Justice.cz) včetně sbírky listin a živnostenského rejstříku (RŽP). Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


Hlavním oborem činnosti je Smíšené hospodářství. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci. Jana Procházková ZAHRADNICTVÍ POD KORÁBEM Prodej okrasných a ovocných dřevin, skalniček, trvalek a trav.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky