středa 24. srpna 2016

Sleva pasohlávky

Letní animace plné tance. Přístup dětí na jednotlivé atrakce může být omezen jejich výškou. Moderní aqua park s bazény a desítkami atrakcí, včetně wellness a saunového centra za pakatel. Opravdu velky vyber toboganu. Bary primo u bazenu a zazracna voda.


Zabava pro kazdeho at je jakekoliv vekove kategorie-“ — Inuska, Před dny.

Pasohlávky , Pasohlávky č. Upozornit na nabídky tohoto podniku „. Pro naše ubytované hosty sleva 1Kč. Nebojte, brzy přibudou nové. Chcete o nich vědět jako první?


Zapněte si hlídání této stránky. Denně nové slevy na cestování, pobyty, kosmetiku, wellness, zboží, zážitky a další. Vyberte si ze široké nabídky. Nezaujala vás žádná sleva ?

Najděte si slevu přesně podle svých představ. Areál vodních sportů Wake Park Merkur, který se nachází na velké laguně autokempu Merkur se letos rozšířil o jedinečnou atrakci - vodní nafukovací. Prohlédněte si akce na pobyty, dovolenou a ubytování. Hotel Termal Mušov nabízí komfortní ubytování v hotelových pokojích. Aqualand Moravia hned vedle hotelu!


Přejít do sekce Můj výběr. Aquapark naleznete v obchodní zóně Čestlice. Program OEXTRA Výhody přináší další slevový kupón. Zažijte nekonečnou vodní jízdu v největším aquaparku v ČR se slevou 1Kč na celodenní nezlevněnou vstupenku pro dospělou osobu do zóny Aqua.


Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete. Ubytovaní hosté mají vstup do klubu Circus Mušov zdarma. Ta je bude zpracovávat v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady č. Autobusy z Brna odjíždí z ÚAN Zvonařka st. Příjezd vlakem do Vranovic, dále busem do obce.


Nejmodernější a největší aquapark v České republice. Tobogány, vlnobití, plážový volejbal, saunový svět. AQUALAND MORAVIA JSME JEDEN RESORT.


Otvoriť mapu v novom okne × Otvoriť mapu v novom okne. Do budoucna se nabídka rekreačních možností rozšíří také o lázeňské služby - na katastru obce byly objeveny termální prameny a jejich využití se připravuje (termální bazén).

Zpět na přehled nabídek. Podívejte se, kolik můžete ušetřit nák. Sleva byla přidána do výběru. Umístění karavanů pro podnikové pobyty do dnů sleva , nad dnů sleva , z celkové ceny za místo.


Osoby ZTP parkovné neplatí. Přímé kontakty, konkrétní ceny, přesné GPS souřadnice, recenze ubytování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky