úterý 23. srpna 2016

Palma kokosová

Umí navodit atraktivní atmosféru tropů. Jen málo pokojových rostlin dodá domovu nádech exotiky. Jednou z nich je exkluzivní palma kokosová , která do něj.


Více se dozvíte v tomto videu. Kokosová palma je velice užitečný strom a dá se použít k spoustu věcem při přežití. Některá data mohou pocházet z datové položky.

Drevo dospelého stromu je zlatavo hnedé až tmavohnedé, škvrnité, středně těžké, pevné a elastické. Raste sporo, ali može izrasti do m. Pravdepodobne pochádza z juhovýchodnej Ázie odkiaľ sa rozšírila do celej tropickej oblasti. Ime kokos i kokosova palma, raširilo se po svijetu.


Njeno ime potječe od grčke riječi сосо (zrno, plod ). As an anonymous user, you can only add new data. If you would like to also modify existing data, please create an account and indicate your languages on your user page. Glosbe-Wörterbuch Slowakisch-Deutsch, Online-Wörterbuch, kostenlos.


Kokosova palma začne cveteti med petim in sedmim letom starosti.

Millionen Wörter und Sätze in allen Sprachen. Kokosovník ořechoplodý (Cocos nucifera) je palma z čeledí arekovitých, původem pravděpodobně z jihovýchodní Asie, pěstovaná v tropických oblastech na březích moří a velkých řek. Pěstován je pro svůj plo respektive jeho semeno, nazývané kokosový ořech.


Když bydlíte v bytě z balkonem tak je dobré jí dat přes léto na balkon, ale nevystavovat přímému. Trachycarpus fortunei, Konopná palma , mrazuvzdorná, původ palmy Španělsko. Kč Přímý dovozce ze Španělska. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Sicher durch den Winter. Međutim, u kući je veoma teško da se odgaji odrasla palma iz oraha, pošto je neophodna visoka temperatura vazduha u periodu nicanja semena, oko stepena, uz visoku vlagu u vazduhu. Prednost kokosa koji su isklijani u kućnim uslovima, je što lakše podnose suv vazduh preko zime.


Prve 2-godine vrlo su nesigurne, no kad prođe. Najniža temperatura koju podnosi je °C. Cocos nucifera ili kokosova palma egzotična je i spororastuća biljka, kultivirana za sobni uzgoj.


Biljci treba i redovito provjetravanje, stoga ako se uzgaja u zatvorenom, poželjno je iznijeti je na terasu u ljetnim vremenima, odnosno dok je vani toplo. Az si imam kokosova palma , koqto e dosta visoka - po4ti do tavana. Mislq 4e e bqd prepolqla i samiq kokos e kato zagnil.


Sprqh da q polivam i se pozakrepi, no po listata i se poqviha kafevi petna. Nosi nadimak kraljice svih plami upravo zbog. Měl jsem ten samý problém, palma měla celý list hnědý, tak jsem ho odstřihl a palma zastavila růst, tak jsem ji dal k balkónu, kde svíti cca 12hod.

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Umělá květina - kokosová palma - 1cm. Tato nádherná kokosová palma , věrně napodobující živý strom, je ideálním doplňkem ať už.


Palma Palme spadaju također u ukrasno bilje koje pomalo nestaje iz naših domova. U prošlom stoljeću, pa sve do kraja drugog svjetsko rata bile su vrlo uobičajene u građanskim stanovima a uz fikus predstavljale najčešću vrstu većeg sobnog bilja.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky