pondělí 29. srpna 2016

Hurá do pravěku

Online Hurá do pravěku ! Tihle tři umí natropit nejednu neplechu a ani dnes nezůstanou pozadu. Společně s nimi zažijeme dobrodružství staré milionů let. No a třetí do party, ten jako by tam nebyl, jeho jediným smyslem pro existenci v tomhle bylo to, že je přivedl ke stroji času, jinak zbytečná postava.


Mama a tata v rámci možností ušli.

Dinové až moc pohádkoví, ale to se dá brát s ohledem na věkovou skupinu kam to bylo nejspíše směrováno. Líbila se mi hudba, ale do tohohle příběhu a světa mi nepasovla, což nic nemění na tom, že se mi líbila. Celkově slaboučký animák, ale zase ještě stále koukatelný. Dobré odpoledne, milé děti. Vítejte ve světě online pohádek.


Najdete tu pohádky pro malé i velké, dětské seriály ale také písničky pro děti. Tato stránka používá Akismet k omezení spamu.

Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme. Logické nesrovnalosti proto nemá cenu vypočítávat, neboť by to mělo stejnej smysl jako dupat do kaluže a divit se tomu, že to cáká všude kolem #128530; Animák pro děti s nicméně nevšední grafikou, téma: klasická cesta do historie a zase z5. Pustil jsem si to jen z velké filmové nudy na Mallorce, jinak bych to doporučil snad jen dětem. S trochou nadsázky a uznáním průměrnosti i na poměry pohádek z 5. Na víc tu potenciál opravdu není. Přidávání do oblíbených Vaše oblíbené filmy si budete moci uloži do oblíbených.


Věrnostní program Rondo vám přináší hry o hodnotné ceny každý den. Dobijte si kredit na Hellspy nebo hodnoťte soubory nad 3MB a získejte Rondony do hry. Postavičky jsou ušité ze 1 vlněné plsti s certifikací pro děti do let. Vyplněné jsou certifikovanými kuličkami z dutého vlákna , které jsou vhodné pro alergiky a mají vysokou odolnost vůči opotřebení.


Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte. Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů.


Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou.

Obsah filmu Hurá do pravěku ! Koprodukční dobrodružný animovaný 3-D snímek Hurá do pravěku ! Johna Kafky a Yoona Suka Choie vypráví o trojici nezbedných dětí. Když zlodějka Karen podvede mafiánského bosse, musí mu zaplatit to,. A tak Karen přesvědčí svého.


Klikněte pro podrobnosti. S českými titulky či dabingem? Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez. Nález pravěké zkameněliny je pro čtyři zvídavé kluky výzvou k výpravě do dávné minulosti.


Na malé pramičce postupně proplouvají dobou ledovou přes třetihory a druhohory až na samý počátek života na planetě Zemi, přičemž zažijí nejrůznější, mnohdy i nebezpečná dobrodružství. Do kin přichází fantastický příběh, který si zaručeně oblíbí všechny děti. Neplánovaná dobrodružná cesta animovaných hrdinů v čase, a to do. Nejnovější pohádka Hurá do pravěku přichází do kin. Tento fantastický příběh si ihned zamilují všechny děti, ale i jejich rodiče.


Pokud vás napadne spojení s kultovní klasikou režiséra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky