úterý 23. srpna 2016

Nůžky na plech knipex

Aktuelle Angebote aus der Region. Hier Ihren neuen Job! Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Nůžky na plech stříhají bez deformace materiálu.


Základním profi nářadím, které naše firma dodává je italská firma BETA UTENSILI S. Alessandrem Ciceri původně. Nabízíme vám jako autorizovaný prodejce Nůžky Knipex. Doktor Kladivo není jen bedna svalů, ale také odborných znalostí pro začátečníky i profesionály.

Položky SKLADEM zašleme bezodkladně, položky s dostupností X dnů zašleme po naskladnění. Při rozdělení zásilky bude dopravné a balné účtováno 2x. Vybrat si můžete z široké nabídky výrobků, přečíst si recenze, zjistit dostupnost nebo třeba porovnat ceny a výrazně ušetřit. Kč bez DPH 69Kč s DPH.


Možnost přiobjednání náhradních nožů - obj. Prodáváme nůžky na plech pro podélné, příčné i kruhové stříhání plechů, drátu a podobných materiálů. Některé nůžky na plech dodáváme pro přímé, levé nebo pravé střihy. Kovové nože jsou vyrobeny z lehké slitiny oceli pro maximální pevnost nástroje.


Pořiďte si kvalitní nůžky na plech u BOUKAL Stroje-nářadí, přestřihnete cokoli. Specializujeme se mimo jiné na nářadí značky KNIPEX , provozujeme kamennou prodejnu a e-shopy on-line. Zabýváme se prodejem nářadí. Pro stříhání ocelového, měděného nebo hliníkového plechu max.


Hoblíky Svěrky Dláta Nože Odizolovače kabelů Nejiskřivé nářadí Klíče Hasáky Násady, rukojetě Kladiva a palice Vodováhy Závitníky Nářadí pro autoservisy Nářadí topenářské Cyklo nářadí Lisy na kartuše Řezáky na trubky Řezačky na obklady, dlažbu Nálevky, odměrky, olejničky a konve Maznice a příslušenství Čerpadla na paliva a oleje Štětce Kolečka. Schau Dir Angebote von ‪Knipex‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Das ist bei eBay angesagt und neu.

Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Kvalitní nůžky na plech pro podélné, příčné i kruhové stříhání plechů, drátu a podobných materiálů. Profesionální nůžky na plech KNIPEX , určené ke stříhání ocelového, měděného a hliníkového plechu do maximální. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Přes veškerou snahu zajistit co nejpřesnější popis, obrázky a technické parametry produktů nemůžeme zaručit, že uváděná data odpovídají skutečnosti.


S lamačem třísek pro stříhání železného, měděněho nebo hliníkového plechu do max. Obzvláště namáhané účinné díly jsou speciálně zušlechtěny. Umožňují stříhání materiálů bez deformace.


BESSEY Gola Nářadí Kennedy Knipex ROSTEX STANLEY Unior ZBIROVIA Zrušit všechny filtry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky