čtvrtek 25. srpna 2016

Komůrkový polykarbonát 10mm

Jetzt preiswert online bestellen! Willkommens-Gutschein erhalten! Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Mit unserem Planer errechnen Sie kinderleicht Hohlkammerplatten - jetzt testen!

Marlon FRW mm - čirá komůrková čtyřstěnná deska z polykarbonátu od renomovaného britského výrobce BRETT MARTIN Ltd. Jedná se o jeden z nejkvalitnějších polykarbonátů na evropském trhu. Tříkomůrkový polykarbonát síly mm vyrábí společnost Brett Martin LTD z Velké Británie pod názvem Marlon ST.


Původ a kvalita materiálu jsou garantovány společností LANIT PLAST, s. Desky Marlon ST prošly náročnými testy českých státem akreditovaných zkušeben. Komůrkový polykarbonát tloušťky 10mm vám nařežeme a dodáme. Příprava zboží na expedici (i pro osobní odběr) může trvat v závislosti na vytížení skladu aktuálně až pracovní dny.

Desky nabízíme ve dvou barevných variantách a sílách od – mm. Větší tloušťka desek zlepšuje tepelně izolační vlastnosti a hlukový útlum, snižuje však prostup světla. Je vhodný k zastřešení pergol, autobusových zastávek, přístřešků na auto, k výrobě skleníků.


Polykarbonátová deska o síle mm. Ekonomicky výhodné provedení BASIC. Dutinkové polykarbonátové desky, jsou ideálním řešením pro zateplené prosklení střech a stěn. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter.


Top-Preise Edelstahlplatte 10mm hier bei Preis. Schau Dir Angebote von Edelstahlplatte 10mm auf eBay an. Používá se na konstrukci lehkých přístřešků, stříšek, pergol a všude tam.


Od dvoustěnných desek (jedna vnitřní komůrka) až po desky vícestěnné desetistěnné (devět vnitřních komůrek). Minimální sklon střechy musí být alespoň 5° kvůli odtoku dešťové vody. Dutinkový polykarbonát Nabízíme polykarbonát komůrkový (dutinkový) značky Lexan, Arla a Makrolon.


Bližší údaje o chemické odolnosti polykarbonátu Marlon ST Longlife naleznete v Technickém listu nebo kontaktujte svého prodejce.

Prodej polykarbonátových desek. Prodáváme polykarbonát komůrkový , trapézový, plný i plexisklo. Formátování desek na míru.


Naformátujeme Vám jakýkoliv rozměr desky do rozměrů šíř. AL okrajový F - profil mm, délka m. Okrajový F - profil z přírodního hliníku, vhodný pro desky síly mm. Nejekonomičtější čiré jednokomůrkové desky v profilu 2W a tloušťce mm můžete použít k zastřešení, opláštění nebo výplni otvorů.


Unikátní konstrukce matrice a adaptéru umožňuje získat listy s rovnoměrným rozdělením tloušťky stěny a UV ochrannou vrstvou. Tyto vlastnosti výroby způsobují vysokou mechanickou pevnost a dlouhou životnost plechu. Tvrzený polykarbonát (makrolon) Tvrzený polykarbonát nebo-li makrolon , makralon , makrolom či macrolon.


V případě požadavků na odolnější či bezpečnostní využití desek dodáváme a vyrábíme z jednostranně či oboustranně tvrzených polykrbonátů (Makrolon AR, Arla Saphir) v různých tloušťkách (nejčastěji mm).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky