středa 24. srpna 2016

Meklenburský strakáč

Vítejte na našich webových stránkách! Z organizačních důvodů jsme se rozhodli vytvořit nové stránky, které budou přehlednější pro členy nové, i. Unbeatable Earns GOLDEN BUZZER From Dwyane Wade! Meklenburský strakáč (MS) SK: Meklenburský strakáč.


Uši má meklenburský strakáč masité, jejich délka je 1až 1centimetrů.

Srst je hustá v podsadě a má výrazné pesíky. Délka srsti v krycím chlupu je asi centimetry. Hlava: krátká, silná, široká čelní a. Zavalité válcovité tělo, krátký krk, silné středně dlouhé nohy.


Ojedinělé bílé chloupky na kresbě. Je z dobrého chovu, předpoklad velkých králíků. Zakrslý meklenburský strakáč (ZMS) Zakrslý perlov ý (ZPe) Zakrslý ruský (ZR) Zakrslý rhönský (ZRh) Zakrslý stříbřitý (ZS) Zakrslý siamský (Zsi) Zakrslý tříslový (ZT) Zakrslý beran (ZB) Zemplínský králík (Ze).


Bol vyšlachtený v Nemecku.

V súčastnosti sa chová v piatich farebných rázoch. U nás sa chovajú čierny, modrý a červený farebný ráz. Celoštátnej výstave zvierat v Nitre uznaný divokosfarbený farebný ráz, ktorý vyšlachtil p. Co nabízíme Prodej králíků a drůbeže. Prodej přebytků králíku a drůbeže pro výstavní účely i na hobby chov. Samozřejmě také na maso.


Králíci jsou vhodni do chovu nebo k dokrmení na maso. Co chová: meklenburský strakáč černý a divoce zbarvený Informace: Bydlí ve Škvorci v ulici U Potoka 20. Aktivně se účastní klubových a celostátních výstav s velmi dobrými výsledky. Byl vyšlechtěn v Německu.


Tělo je masného typu s velmi krátkým krkem. Typická je plášťová kresba nejčastěji v červeném. Kč Vídeňský ve vzácném modrošedém zbarvení- samec - 3Kč -nar. Německý obrovitý strakáč Německý velký stříbřitý Nitranský Novozélandský Perlový (divoce modrý) Rexi malí Rexi střední velikosti Rexi zakrsl.


Tělo: krátce zavalité, stejně široké po celé délce. CHS Hairy Bears zadá britská krátkosrstá koťátka.

Kočičky v barvě krémová a krémový bikolor a kocourky v krémové barvě a krémový bikolor. Pro registrované připravujeme spoustu výhod. Registrací na našem webu získáte spoustu výhod.


Můžete sbírat bonusové body nazvané Mrkvičky. Za určitý počet Mrkviček můžete uplatňovat sle. Ponúkam mesačné meklenburské samce aj samice, očkované, preliečené.


Na výběr toho či onoho plemene věnuje řada chovatelů zbytečně velký důraz. Obecně lze říci, že chovatel neudělá velkou chybu, pokud zvolí jakékoli z masných plemen. S) ideální hmotnost -kg. Má válcové tělo, jemnou kostru a středně vysoké končetiny.


Je náročný na plemenářskou práci, na ustájení a krmení však velké nároky nemá. Je zařazen do národních plemen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky