pondělí 29. srpna 2016

Prodej selat na grilování

Sele, které není marinované - naložené, je vhodné si nechat napíchat solí. Grilování selete je událost, na kterou se nezapomíná. Hosté jsou nadšení z netradičního zážitku. Odchází s příjemně naplněnými žaludky a krásnými vzpomínkami. Neměli bychom však zapomínat ani na druhou stranu mince.


Zálohu je možné složit hotově na naší prodejně nebo.

Vyrábíme a prodáváme zahradní krby a krby na grilování selat, betonové tvárnice na zpevnění svahů, zatravňovací dlaždice a betonové kompostovníky. Dále nabízíme ke krbům nerezové grilovací rošty, špice, krbové nářadí a grilovací motorky na 2V. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve. Budou vhodní jak na výstavy, tak jako společníci do rodiny. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Již k odběru, čipovaní, očkovaní, chovatelský servis samozřejmostí, rozumná cena.

ALOBAL na grilování SELAT 15m - síla 30my. EXTRA silný alobal chalupářský, hliníková fólie určená na grilování PRASAT, SELAT. Landrase, jsou již odstavená, očkovaná, vyřezaná a žerou sami. Odběr kdykoliv po zavolání předem. V síťových pytlích po 15kg.


Plánujete grilování a přemýšlíte, jaké maso zvolit? Zastavte se v našem řeznictví v Praze 5. Prodáváme již naložené maso na grilování, selata, šťavnaté hovězí, vepřové i kuřecí maso. Pomůžeme vám s propagací na internetu. S dvěmi prasnicemi muziku neuděláte. Proto jsme okamžitě přestali.


Rychlost otáček grilu lze libovolně regulovat dle potřeby. Zahradní gril má boční topeniště na tuhá paliva. Využití zahradního grilu. Dům a zahrada - grilovani selat bazar.


Gril má nerezovou odkapovou vanu. Používáme grily na dřevěné uhlí, což zajišťuje takto připravovaným potravinám vynikající aroma a posílení chuti.

Mezi naše oblíbené produkty patří grilované sele, gyros, špízy, grilovaná zeleninová směs a další speciality. Podle velikosti Vaše grilu a počtu konzumentů Vám rádi poradíme, jak. Bližší informace na tel. Maso zajistím, nebo naložim vaše. V naší nabídce grilů na steaky najdete komplet lávový grilu – tedy včetně roštů a lávových kamenů.


Pokud však již vlastníte klasický středně velký gril a chtěli byste z něj gril lávový, rošty a lávové kameny prodáváme i samostatně. Je vybaven kvalitním motorem na 220V, pro váhu až kg. Po otevření dvířek se vyklopí odkládací plocha.


Víko je hranaté, takže na něj stačí položit tác a maso se udrží teplé. Vše je natřeno ohnivzdornou barvou. Masa na gril připravujeme každý den z čerstvého masa přímo v našich řeznictvích. Díky již naloženým steakům, hotovým špízům či samotným kostkám na špízy si ušetříte čas při přípravě grilování.


Praktická zástěra na grilování obsahuje všechny nej grilovací potřeby (podstavec, jehly na špíz, nůž, vidličku, rukavice, solnička a pepřenka).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky