čtvrtek 25. srpna 2016

Hadice 5 4 cena

Schau Dir Angebote von 5. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte st.


Záhradné hadice ) Hodnotenie produktu:. Sú určené na rozvod vzduchu a vody. Príslušenstvo k čerpadlám) Hodnotenie produktu:.


Hadice Patriot Diamond L. Kvalitní hadice na vodu pro každou zahradu.

Technické parametry: I vrstva. Cena Štítok Novinka Na. Happy Green Naťahovacia hadica m Hodnotenie: ,. Zmršťovacia záhradna hadica o dĺžke max. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.


Jednoduše odřízněte spirálovou sací hadici z role v požadované délce. Zahradní hadice o vnitřním průměru mm. FoMi bílá průhledná CRISTAFLEX naše cena.


V našem e-shopu vám nabízíme certifikované požární hadice A, B, C i D. Požární hadice najdou své uplatnění také v nejrůznějších oblastech průmyslu nebo zemědělství. Vyznačuje se zesílenou a zpevněnou konstrukcí určenou pro použití v náročných podmínkách. Náklady na palivo jsou nejpodstatnější položkou pro majitele aut, cena benzínu a nafty neustále roste a snížit spotřebu je tedy stále aktuální téma. Ohebné hadice s tlakovou kostrou určené pro všeobecné použití (rozvody vody a jiných kapalin popř. vzduchu). Použití v zahrádkářství, zemědělství, průmyslu i domácnostech).


Maximální pracovní tlak bar. U bezešvých trubek bohužel nemůžeme garantovat výrobní délku Bezešvé trubky mají obvykle délku , – m. To je dáno výrobním procesem, kdy se kulatina naráží a protahuje přes trn. Tímto postupem je pro výrobce obtížné dodržet vždy stejnou délku.

Flexibilná vysokokvalitná hadica vyrobená z mäkčeného PVC vystužená polyesterovým vláknom. Svinovatelná na plocho - velmi skladná. Připojovací rozměr hadice musí být shodný s rozměrem vývodu čerpadla. Mnohé z nich sú univerzálne - teda na dopravu priemyselnej vody aj stlačeného vzduchu.


Vysoce odolné proti tlaku, ohyb. Polyuretanová hadice modrá PU 10x , PU 10x BL cena za 1m. Rýchle pripojenie na začiatok hadice.


Jednoduchým potiahnutím pohyblivej časti odpojíte hadicu od záhradného kohútika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky